Jó döntés venni egy Iphone 5-öt?
Áááá az apple haterek beelőztek. Naszóval , kezdjünk is bele.
Egy kis összehasonlítás:
Sgs 3 , HOX vs iPhone
Kamera: iPhone 5 nek jobb kamerája van
Teljesítmény: hiába ,hogy az iPhone 5 nek csak 2 magja van , megelőzi az összes androidos készüléket ami a piacon van(jelenleg) -> geekbench adatok...
anyaghasználat: az sgs 3 műanyag...gondolom ezt részleteznem nem kell, a HOX - nak ez jobb és az iPhone nek is.
OP rendszer: Az iOS szerintem jobb , mások szerint viszont az android , igazából mindent meg tudsz csinálni mind a 2 op rendszeren, csak az iOS en gondmentesen.
Kijelző: az iPhone nak a legnagyobb , a ppi - e , retina kijelzője van , amin nem látsz pixeleket. A méretben megelőzi a HOX és az SGS3 (bár én már az iPhone 5 képernyőjét is nagynak találom , nekem bőven megfelelt az eddigi iPhone-ok képernyőmérete)
iPhone 5 -> 326 ppi
HTC one x -> 312 ppi
Sgs 3 -> 306 ppi
A hibákról annyit ,hogy minden készüléknél előfordultak ,előfordulnak és elő is fognak.Azt írták ,hogy volt aki már karcosan vette ki az iPhone 5 -ét a csomagolásból. Valahol nem volt jó a kijelző. Én ezeknek nem nagyon hiszek. Ezek a dolgok fel vannak fújva. Pont úgy mint az SGS 3 műanyag hátlapjának a repedezése , annó mennyire fel volt fújva az is.....
Szerintem jelenleg 1 telefon van ami vetekedhet az iPhone 5 el , és az a Lumia 920 , ami még engem is elgondolkoztatott a döntésen ,hogy melyiket válasszam , iPhone mellett döntöttem.
Na akkor a valóság az összehasonlítás terén:
Kamera:
Neked vagy lila a látásod alapból, vagy nem tudom. Még az "ócska" Live with Walkmanem is inkább beég, mint elszínez.
Azért ez kicsit ciki.
Teljesítmény:
Erről nincs mit mondani, ebben jó az iPhone, köszönhető az optimalizáltabb rendszernek.
Oprendszer:
Eddig csak 200 alkalommal lett elmondva, hogy az Android nem "telepítem 'oszt csá" elven működik. Alapszabály, hogy nem töltünk le minden szirsz*rt, és nem fog se fagyni, se összeomlani. Tud az olyan stabil lenni, mint egy iOS.
Kijelző:
Ugye azt Te sem gondoltad komolyan, hogy leírod a retina kijelzőt, mint tulajdonság? Már nem egyszer meg lett beszélve, hogy ez mindösszesen egy parasztvakító marketing szöveg. Ennyi erővel az SXS is retina felbontású. 326 ppi-nél mát tényleg nem látsz pixeleket. De 306-nál sem...
Hibák:
Igen, vannak mindenhol. Példa rá a már említett SXS első szériája, aminek sárgult a kijelzője, vagy a gyenge hátlap az S3-on. De ekkora mennyiségben nem lenne szabad, mint az iPhone 5-ben van. Gondolj csak bele. Túlozni fogok, legyen az S3 160.000Ft. Gyenge a hátlapja. Ezt nagyon nem várná az ember ennyi pénzért. De gondolj csak bele, hogy mennyivel kerül többe egy i5, és mennyivel több hiba van benne. Ez a nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!