Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti nem tapasztaltátok, hogy...

Ti nem tapasztaltátok, hogy az elmúlt 2-3 hónapban jelentősen megemelkedett a telefonszámlátokszámlátok?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy lett telefonadó... de tavaly még 5000-6000 ezres számláim voltak, az utolsó 3 hónapban pedig mindegyik 20.000Ft felett volt,pedig semmivel sem telefonáltam többet,mint tavaly..Kértem részletes hívásértesítőt,amibe sok minden nem stimmelt...naponta 7-8 indított hívásom volt,s több elküldött sms-em...ami lehetetlen! Felhívtam a szolgáltatót (piros..), ott egyből azt mondták, hogy nem tudok semmit tenni,mert ha pereskedek, a bíróság ezt a részletes hívásértesítőt kérné,mert ez már egy ellenőrzött,lezárt számla...aztán letették mondván,hogy biztos én törölgettem ki a telefonomból az elküldött sms-eket,és híváslisttát. a napokban több közeli ismerősöm mondta,h nekik is ilyen problémáik vannak! Tapasztalt még vki ilyet??

2012. szept. 25. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szia!

Nekem semmi ilyesmi nem történt, 10 éve vagyok T-Mobilos és tökéletesen meg vagyok elégedve, annyit kell fizetnem, amennyit beszéltem.

Szerintem is vagy gyerek, vagy net, vagy valami plusz szolgáltatás van bekapcsolva. Akár véletlenül is kérhettél ilyet félálomban, ezekkel az okos telefonokkal pár pillanat. Ennek nézz utána.

Nekem fel sem tűnik a telefonadó. Hogy dob nektek 3000 Ft-ot??? Annyi tudtommal nem is lehet..

2012. szept. 25. 16:41
 22/24 anonim ***** válasza:
Van valami átverés, nem volt mostanában sok téves hívásod? Felhívnak nagy csend pár perc múlva egy géphang bemondja, hogy kapcsoljuk ügyfelünket, na az alatt szívja a te pénzed. Ismeretlen számot ne vegyél fel.
2012. szept. 25. 16:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Én kártyás vagyok, de mostanában nekem is gyorsan eltűnik a pénzem. Én mondjuk ezt annyira nem tartom meglepőnek a perc alapommal úgy, hogy már majdnem 50 forint egy perc, ahogy egy sms is. 3000 forint anno pár éve még elég volt nekem 3 hónapra is akár. Most meg ha nem spórolok, akkor 1-re se lenne.
2012. szept. 25. 22:26
 24/24 A kérdező kommentje:

Nem gyerek,nem net és nem egyéb szolgáltatás..

mert rajta van minden a részletes számlán.. az indított hívásokból és az elküldött sms-ekből jön össze az a 24ezer ft... :(

2012. szept. 28. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!