Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 vs Galaxy S3 vs...

IPhone 5 vs Galaxy S3 vs Galaxy Note 2?

Figyelt kérdés

Melyik készülék lesz jobb játék szempontjából?

Kérlek titeket, hogy úgy válaszoljatok, hogy ne álljatok egyik oldalon sem, de győzzetek meg, hogy miért jobb, és melyik készülék.

2012. szept. 16. 07:34
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Már megvettem a Note2-t azóta. :)

Tökéletes készülék. Az S2 után is azt mondom, hogy megérte váltani rá. Az S-Pen-t is használom. Néha rajzolni, néha pedig csak jegyzetelgetni. De tökéletes arra, amire kitalálták. :D

2012. nov. 29. 16:05
 22/37 anonim válasza:
Érdeklődnek hogy tetszik ennyi hasznlat után a note 2?? Kijelzővel meg vagy elégedve? Az S3-ashoz képest milyen a képe? Volt e lehetőséged összehasonlítani i5-tel? Mesélj minél többet! Előre is köszi
2013. jan. 2. 23:09
 23/37 A kérdező kommentje:

Igen, megvagyok vele elégedve.. :D

Az a jó benne, hogy xda-n van sok alkalmazás, ami segítségével tökéletesíteni lehet a telefont. Például sokkal hangosabbra lehet 1 kis belenyúlással venni a hangerőt, mondjuk olyan 5 egységgel. A multi window módot is lehet 1 kis hack-el módosítani, és az összes appot beletenni.. :D

Hibát nem találtam. Volt mikor normál használat mellett 3 napot kibírt. Ha nem játszom komolyabb játékkal, akkor a 7-8óra kijelzőhasználat lazán megvan. Ha sokat játszok, akkor játékkal 4-5, talán 6 óra megvan, de olyan nem volt még. Pl. iskolában szünetekben játszom, és 30-40%-ot merül nap végére, az S2-m ilyen használat mellett rég lemerült volna. Szóval S2-ről váltás után bátran kijelenthetem, hogy teljesen megérte a csere. sok újítást hoz, és nem szaggat. A rendszer is tökéletes.

A kijelzőket összehasonlítva szerintem nincs sok különbség hd és hd közt, viszont 1-2 ember azt állította, hogy az S3-nak élesebb a képe. Én nézegettem, de ugyan olyan szép volt mind 2 kijelző, pedig nem rossz a szemem, hogy ne látnám a különbséget. Talán annyi, hogy más a pixel elrendezése a Note 2-nek, és kékesebb hatása van a fehér képen 1 S3 mellett. Az S3-nak inkább rózsaszínes.

Külsőre jobban bejön az S3-nál, mert nincs olyan sok felesleges hely alul és felül.

Az i5-tel kapcsolatos vélemény:

A régi iPod-omtól annyiban különbözik, hogy ez nem szaggat mikor a keresőhöz megyek. Mert az iPod ott szaggatott csak, de az rendszeresen. A kijelzője pedig persze, hogy élesebb, mert az azért csak 326ppi-s ha jól tudom. A Note 2 pedig 262 körül van, és az 4"-on 1136x640-s felbontású kijelző, de értelmetlen is hasonlítgatni, mert más a kijelzőméret, és sokban különbözik. Viszont úgysem úgy használod a készüléket, hogy folyamatosan hasonlítgatod a kijelzőket.

Végül azért vettem Note 2-t, mert az i5 szoftverét már ismertem, és feltettem magamban a kérdést, hogy kell-e ez nekem.. Anno is azt mondtam, hogy az iOS-t futtató kütyük csak játékra jók nekem. Soha nem tudnám magam elképzelni, hogy 1 iPhone-val telefonálok. Valamiért azt soha nem szerettem, és mindig látom, mikor sétálok az utcán, és iPhone 3GS-el telefonálnak, és mutogatják közben, hogy ott az Apple logó. Nos, én olyanná soha nem szeretnék válni. A Samsungnál nincs ilyen, és nem találkoztam még olyan emberrel, akinek S2/S3-ja van és egoista lett tőle.

Viszont olvastam már pár fórumos véleményt, és láttam, hogy létezik olyan Samsung fanboy, mint amilyen Apple fanboy van. Viszont én azt sem szeretném, hogy megbámuljanak, mikor telefonálok, bár ezt a Note 2-vel szerintem nem érhetem el, mert max nagy a telefon, éshát nem megszokott dolog. Szoktam mondogatni az ilyen fanboyoknak, hogy ez csak 1 használati tárgy, és nem értem, hogy miért istenítik. A Samsung az S3 UI-val lenyűgözött még májusban, és újat akartam. Szerencsémre a Note 2 is ugyanazt az UI-t kapta, csak ebbe van pár+ amit használok is.

Végül így rájöttem, hogy nem olyan rossz az iPhone, de így most a Note 2 után már S3 méretre sem mennék le, mert megvan szokva ez a méret, és minden telefon nagyon kicsi mellette. Talán ha kijönne 1 5"-os iPhone 1 iPen-el(:D), és hasznos szoftveres újításokat hozna, akkor lehetséges, hogy azt választanám, ha jobb lenne a konkurens termékénél.

Huh, ez így a végére kicsit hosszúra sikeredett.. :D

Ha van további kérdésed, akkor írj nyugodtan! :)

2013. jan. 3. 15:01
 24/37 anonim válasza:

Hát nagyon szépen köszönöm a gyors és kimerítő választ.. Valami hasonlót szerette, volna :) xD

Szeretm mikor az ember nem egy sorban rendezi le a dolgot :)

Igazából a kijelző miatt féltem, mert neten néztem sok tesztet, összehasonlítást, ahol még azt is írták, h a note 2 jobb mint az S3.. De mikor bemente media markba meglepően láttam h sokkal sokkal rosszabb volt a note képe.. Egyből a beállításokat átbújtam.. Ugyanaz volt mind2 (max fényerő, képmód minden) .. De nem hittem a szememnek, így gondoltam megkérdezek olyat aki használta..

Én jelenleg egy ipad 3 ról szeretnék váltani rá.. Ugyanis a padot nem használom annyira ki, plusz így két készüléknek kell nálam lennie..(de mióta megvan kb a gépem be se kapcsoltam).. Netezés? Böngészés tekintetében mennyie váltja ki pl nalad a gépet a note?

És ezért is félek a kép minőség miatt.. Mert bár tudom h nem lesz olyan mint a pad 3 retina képe.. Csak félek hogy csalódok...

Köszönöm mégegyszer a választ :)

2013. jan. 3. 17:28
 25/37 A kérdező kommentje:

Netezés? Böngészés tekintetében mennyie váltja ki pl nalad a gépet a note?

Netezésben teljesen kiváltaná, de van mikor órákig a Note2-ről netezek. A Multi-window is eléggé pozitív dolog számomra, mert van mikor youtube-ozok az alkalmazással és böngészek, és így a zene szól a háttérben, mert meg van nyitva a youtube. Ez is pozitívabb, mert nagy ugrás szerintem, hogy több alkalmazást lehet egyszerre futtatni.

Ja, és a popup browser is tökéletes, mert ha nem elég a multi-window, akkor csak megkell nyitni, és +1 önálló böngészőt kapni.

Ja, és a 2gb ramnak köszönhetően ha nyitva van mondjuk 1 alkalmazás, és nyomsz 1 home gombot, akkor készenlétben van, és nem zárja be. Ha megnyitsz még jópár alkalmazást, akkor azokhoz is visszatérhetsz, mert ott vannak készenlétben. Így ha böngészek, és hirtelen megnyitok valamit, sokáig megmarad. Böngészőben egyáltalán nem tölti újra az oldalakat, mint régen Androidnál.

A kijelző engem nem érdekel úgy, mert amit látok, az tökéletes számomra. Persze 1 fullhd-s retina csak szebb, de 5"-on én látok mindent nagyítás nélkül. Az S2-ről ezt nem mondhatnám el, mert ott mindig nagyítani kellett még, hogy el lehessen olvasni valamit. Nekem ez mondhatni megváltás, mert sokmindenben jobb még így is, mint a régi S2-m. Talán próbáld megnézni a kijelzőjét úgy, hogy csak a Note2-ét nézed, és majd átgondolod, hogy tetszik-e.

2013. jan. 3. 20:37
 26/37 anonim válasza:
És amúgy sok játékot tudsz letölteni a note 2-re, mert én is olyat szeretnék, de sokan mondják hogy rossz, nem csak a játékok terén, de úgy általában....és azt is hallottam, hogy az iphone jobb...te mit gondolsz erről??
2013. jan. 27. 14:43
 27/37 A kérdező kommentje:

A méret miatt vettem meg a készüléket, és nekem bevált. A mai napig nem bántam meg, hogy ezt vettem, és nem mást. Mindene tetszik még mindig. A tollat pedig nem kötelező használni. A fogása jó, mert hiába 5.5".. simán lehet használni. Szinte ugyanazok a játékok elérhetőek rá, mint az S3-ra.

"de sokan mondják hogy rossz, nem csak a játékok terén, de úgy általában...."

Kik azok, akik sokan mondják, hogy rossz? Értenek hozzá egyáltalán? Játszottam vele sokat már, mert ezért is vettem, és nem szaggat, és szép. Ahol az S2-m beszaggatott a játékoknál, a note 2-nek meg sem kottyan. Amúgy ez erősebb, mint 1 S3, mert megemelt proci + 2gb ram van benne, és jó érzés, mikor vagy 6app megvan nyitva, és simán visszamehetsz, és folytathatod onnan, ahol abbahagytad. Akku terén is panaszkodtam, hogy csak 6óra kijelzőhasználatom szokott lenni úgy általában.. Aztán írták, hogy ők örülnének, ha a fele meglenne, nemhogy 6óra.. Szóval Androidnál ez jó.

"és azt is hallottam, hogy az iphone jobb...te mit gondolsz erről??"

Azt, hogy sokan mondanak sokmindent, de én nem hasonlítanám ezt 1 iPhone-hoz.. Sokban különbözik. Nekem pedig nem jön be, és már ezekután nem is mennék kijelzőméretben lejjebb, mert megszerettem ezt a méretet.

2013. jan. 27. 15:46
 28/37 anonim válasza:
Köszönöm szépen:))
2013. jan. 27. 16:23
 29/37 anonim válasza:
Nem tudod esetleg, hogy note 2-re lehet kapni nyuszis tokot?
2013. jan. 29. 17:32
 30/37 A kérdező kommentje:

fél perc keresgélés után ezt találtam:

[link]

2013. jan. 29. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!