Szeretnék egy telefont?
Ha sikerülne rábeszélni őket, a Galaxy Mini-t felejtsd el.
Ugyanabban az árban sokkal jobbak vannak
Szia! :)
Régen én is hasonló "problémákkal" küszködtem, de nem is ez a lényeg: GALAXY MINIT SEMIKÉPP!!! Tapasztalatból mondom! Kijelző, lassú, akkor már inkább defy+, Ascend y200, stb...
Ha meg nem engedik meg, akkor hát sajnos ez van, ezt a folyamatot nem fogod tudni sürgetni, mert igazából egy Ascend Y200-nak, vagy egy Galaxy mininek nem sok értelme van. Miért? Galaxy Mini: Lassú, USB-probléma,kijelző pixeles("kockás"),drága,+gyenge CPU+GPU, szar kamera(mint minden 3,2megapixelesnek)
Ascend Y200: közepes gyorsaság, szép kijelző, viszont sok dolgot nem bír el. Ki-be kapcsol,"önálló életre kel".Tudom milyen érzés telefonra "vágyni", de sajnos lehet szüleid nem olyan megértőek. :) De hidd Ascend Y20, Galaxy Minivel csak rosszabbul járnál.A Galaxy Mini 32-35 ezer(?), akkor inkább egy Sony Xperia Tipo, ami ugyan 37 ezer(T-mobile domino feltöltőkártyás+webshop-10), de legalább nem egy kalap szutykot adnak 37-ezerért... 12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!