Milyen telefont vegyek aminek jó sokáig bírja az aksija és nyomógombos? Telefonálásra, fotózni és email csekkolásra használnám és nem menőzni akarok vele!
szia
mennyit szánsz rá? és milyen kamera kéne? - 2 megapixel elég? - írd meg :)
én eddig erre gondoltam neked, de még írni fogok :)
Samsung E2600 : [link]
email van
ittvan a Nokia C5-00 - ez már drágább, jobb kamera, jobb telefon: [link]
én személy szerint nagyon ajánlom a Nokiát, és a Sony Ericssont (nekem sony van)de azok már szinte mind érintőképernyősek - ezek a legobbak szerintem ;)
a samsungot csak azért küldtem, mert azt is sokan szeretik
ha tényleg csak kamera kell, és email, és telefon akkor szerintem ez neked jó lesz mert még olcsó is : [link] :)
ez is jó: [link]
ha talán vágynál egy olyanra, ami teljesen ütés, víz és por álló akkor ittvan egy: [link]
de tényleg ezt írd meg, hogy melyik gyártót szereted, mennyit szánsz rá, milyen/mekkora kamera kéne, és melyik szolgáltatótól:) (tmobile, telenor, vodafone)
és még azt hogy új kell vagy használt
ha megírod mindre a választ találok neked egy jó kis telót ;)
Hi!
Most egy Nokia e52-m van de az aksija nem bírja csak 2-3 napot pedig most vettem bele újat. Vmi ilyen kategória érdekel!
na küldök neked való telefonokról linkeket, nézegesd :) a számokat azért írtam hogy ne follyanak egybe a linkek, nem fontossági sorrend :) Sony Ericssonok:
1: [link]
2: [link]
3: [link]
LG: 1: [link] - na ez marha sokáig bírja!! + van kamerája csak kicsi - de ne csak ezt nézd mert a többi is jó
Nokia: 1: [link]
3: [link] - nekem ilyen volt, csak 2 hónapja lecseréltem egy Xperia mini pro-ra az a nokia elég jónak bizonyul :) nagyon jó az akksi és a kamera is egész jó :) ilyenem volt 2 évig, még most is megvan a polcon
Samsung: 1: [link]
de segítek még :)
csak írd meg kicsit pontosabban hogy milyet szeretnél, mert ennyi leírás alapján vagy kb 300 telefon ami neked való :D
tehát írj 2 gyártót amit szeretsz (én pl szeretem a Nokiát és a Sony ericssont) és hogy mennyit szánsz rá, és hogy újat szeretnél venni vagy használtat
addig nézd még meg a Nokia N95-öt, az sem rossz de abból már csak használt van
még fogok ide írni :) / küldeni telefonokat
addig írj választ te is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!