Jonel kérdése:
Új telefont vennénk nekem, olyat ami ütés és vízálló. Van ilyen?
Figyelt kérdés
Nem muszály teljesen vízállónak lennie, lehet cseppálló is, de előnyösebb lenne a vízálló, mert nem nagyon tudok a telfonjaimra vigyázni.
Apple terméket nem szeretnék, a bátyámnak sok rossz tapasztalata van velük. A Nokiát viszont nagyon szeretem, abból van ütés és víz-/cseppálló?
2012. szept. 13. 16:43
2/10 anonim 

válasza:

AMi modern is: motorola defy, motorola defy+
3/10 anonim 

válasza:

Xperia acro s.
Ez a legjob ilyen telefon jelenleg.
4/10 anonim 

válasza:

Nehogy egy android-os szarral akard a szemét kiszúrni. :D
5/10 anonim 

válasza:

A WP-s Nokiából: Lumia 710, 800, illetve 900 a legjobb! Nemsokára pedig megjelenik (bár nem tudom nálunk forgalomba-e hozzák) a Lumia 820 és 920-at.... :) Én a 920-ra várok! :)
6/10 anonim 

válasza:

#4/5 Jó akkor szúrja ki Windows-os Nokiás szarral. Szűánalmas az ilyen hozzászólás, bunkók csinálnak iylet. Egyébként a defy egy elismerten jó telefon, a szar meg mindenkinek mást jelent.
7/10 A kérdező kommentje:
A Luminák víz és ütésállóak? Én úgy tudtam, csak karcállóak... Vagy nem?
2012. szept. 15. 13:35
8/10 anonim 

válasza:

Csak karcállók, de ezek is jó telefonok! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Jó telefonok, én is tudom. Csak pont a vízállóság lenne a lényeg, mert elég szerencsétlen tudok lenni, már ázott be telefonom.
Egy kérdés a kérdésben: az alábbi telefon megéri?
2012. szept. 16. 10:01
10/10 anonim válasza:
Xperia active a legjobb!
Nekem olyanom van és még nem tudtam eltörni, pedig még egyszer a vasalót is ráejtettem! 2 méterig le tudtam vinni víz alá, fotózni nem a legjobb, de videózni annál inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!