Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Másnak is ennyire megemelkedet...

Másnak is ennyire megemelkedett a telefonszámlája?

Figyelt kérdés
Eddig 10 körül fizettem havonta, majd előzőhónapban kijött egy 23 ezer forintos csekk, most pedig hó közben küldték, hogy már 17 ezer körül járok. Ma lekértem már le van zárva a számla így az új egyenlegét mondták és még pluszban vagyok lebeszélhetőséggel és sms-el is. Nem is telefonálok, nem is sms-ezek, nem értem miért ennyi, szerintem valamit sunyiskodnak.
2012. aug. 21. 19:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

igen minden bizonnyal a háttér adatforgalom dobja meg így a számlát

pl: android frissítések, facebook frissítések, google frissítések, google maps egy hónap alatt kb ennyi elég is hogy 15-20000FT-al megdobja a számlát

Vidd be a szolgáltatódhoz és ők letiltják neked az internetet ingyen és bérmentve

2012. aug. 22. 19:44
 22/30 anonim ***** válasza:
Aki androidos telefont vesz magának, tanulja meg kezelni. Nem a szolgáltatóhoz szaladgálni.
2012. aug. 22. 20:55
 23/30 anonim ***** válasza:
hát ebben van valami de valahol el kell kezdeni :D
2012. aug. 22. 20:57
 24/30 A kérdező kommentje:

nem kötegedést kértem, a telefont kaptam nem én vettem magamnak

Majd 1 éve, hogy ezt a telefont használom eddig akkor miért nem volt magas a számlám?!

2012. aug. 23. 10:48
 25/30 anonim ***** válasza:

Mert lehet hogy mikor kaptad az adatforgalom le volt tiltva

viszont most valami miatt újra lett aktiválva pl elnyomtál valamit a beállításoknál vagy szimplán visszaállítottad gyárira

2012. aug. 23. 10:55
 26/30 anonim ***** válasza:

Semmi kötekedés nincs. Nem annak van szánva.

Vez. nélküli kapcs-nál nézd meg a mobilkapcsolatokon belül, mi van kipipálva.

2012. aug. 23. 11:03
 27/30 A kérdező kommentje:

egyet találtam ami ki van pipálva

Wi-Fi beállításoknál a Hálózat értesítés (értesítés elérhető,nyílt hálózat esetén)

De itt az egész szürke és ki se tudom kapcsolni, e felett van a Wi-Fi de az ki van kapcsolva

2012. aug. 23. 12:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Mobilhálózatok alul?
2012. aug. 23. 13:02
 29/30 A kérdező kommentje:
A mobilhálózatokban semmi nincs kipipálva, az mms-t is most kapcsoltam be
2012. aug. 23. 17:36
 30/30 anonim ***** válasza:

Akkor marad a részletes számla.

Van olyan, hogy DroidStats. Minden beszélgetést, adatforgalmat, smst figyelemmel tudsz kisérni.

2012. aug. 23. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!