Másnak is ennyire megemelkedett a telefonszámlája?
Ha nem internetezek akkor is letölt hülyeségeket? Az a baj, hogy nem is nagyon értek a gépekhez ehhez a telefonhoz meg semennyire, így nem tudom mit kell beállítani, de már én is azon gondolkodom, hogy átváltok előfizetésre, mert nem fogok fölöslegesen fizetni.
Utolsó 5 éve van előfizetésem és eddig nekem sem volt probléma a számlával, csak most az utolsó két hónapban.
Keresd meg itt a telefonodat és valószínűleg le van írva a net letiltás. Meg még sok más.
De ne csak azt írd be, hogy LG
Ez az ami van nekem, de nem tudok eligazodni rajta, holnap úgyis bemegyek a szolgáltatóhoz és majd megkérek valakit, hogy állítsa le a netet
Tudsz wifit használni?
Ha tudsz, Playról letöltöd az Internet OnOff Free programot. Lesz egy csinos kapcsológombod, amivel ki-be tudod a netet kapcsolni. Ha piros, nem lesz net kapcsolatod tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!