Másnak is ennyire megemelkedett a telefonszámlája?
Ha okostelefon, akkor biztos az internet dobja meg.
De ez mitől családi kapcsolat téma?
Menj be szépen és kérd ki a teljes számlát.
A páromnak is kiküldtek a 8k helyett 18000ft-ról számlát, megmondtam neki hogy addig nem fizetheti ki amíg nem adták a kezébe a teljes adatforgalmat.
Tudniillik érdekes mód minden hónapban egyre többet internetezik, holott mégsem.
okos telefon, de nem internetezek rajta
Hívtam a szolgáltatót is de soha nem veszi fel senki csak a gép kapcsolgat.
Még 3 ismerősöm is panaszkodott, hogy nekik is 10ről megemelkedett 20 felé, az egyik az be is ment és a végén kiderül, hogy csak 6 ezer a számlája a többit csak ráakarták verni.
Ne hívd őket, felesleges. Menj be te is, ahogy írtam.
Ne félj tőlük, csak addig néznek hülyének amíg látják hogy megtehetik :)
Nem tudom melyik szolgáltatónál vagy de ha teheted kérj túlforgalmazási díj nélküli internetcsomagot
de igen előfizetéssel rohatul vigyázni kell mert ez a sunyiskodás nem szerepel a szerződésben de te viszont mikor aláírtad a szerződést és a hűségnyilatkozatot azzal azt is aláírtad hogy úgy ugrálsz ahogy ők fütyülnek.
sajna ez így működik és ezt az egyik szolgáltatótól hallottam.
Az hogy nem netezel a készülékeden még nem jelenti azt (főleg androidnál) hogy a terlód nem szörföl a neten állandóan
Tiltsd le a beállításoknál az internetes adatforgalmat használj csak GSM hálózatot és akkor nem fog letölteni minden nap 20 frissítést :)
Amúgy pedig sajna igenis megtehetik...
én is azt javaslom hogy kérd le tőlük pontosan miért is fizetsz ennyit és el fogják küldeni levélben ahogy annak idején nekem is elküldték a számlát.
Nem voltam előfizetéses soha és nem is leszek épp az ilyen dolgok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!