Ti is majdnem minden nap töltitek a Samsung Galaxy Ace-t?
Nincs bekapcsolva a wifi, bluetooth, nem fut semmilyen alkalmazás a háttértben, mégis csak 1, max 1,5 napot bír ki.
Azt mondják, az okostelefonok akkuja nem bírja sokáig, de ennyire? :\
Menü->alkalmazások-alkalmazások kezelése-futó alkalmazások.
Ha fut a facebook, twitter, és egyéb nem kívánatos nem gapp, vagy rendszerfolyamat, akkor szépen lődd le.
Vagy max. hard reset, ha sérült a batterystats.bin
Ha vadonat új, akkor kell egy 2-3 nap bejáratási idő, ha használt, és jó ideje használt, akkor előfordulhat az is, hogy az akksi kapacitása már romlott.
Szia! Ezzel nekem is vannak problémáim, de vannak jó tippek, amelyekkel tovább él az aksi.
- A kezdőképernyőkből ne legyen 100, hanem csak 1 vagy kettő.
- A feladatkezelőben zárd be az alkalmazásokat és a RAM fülnél is törölj memóriát.
- Ne nyomkodd túl sokat.
Ezek nekem bejöttek. Remélem segítettem:)
A 3-ból már csak 2 kezdőképernyőm van, a RAM-nál töröltem a memóriát, és megpróbálom kevesebbet nyomkodni.
Köszönöm a segítséget! :)
Amúgy az a RAM-os dolog nem károsítja a telefont? mert azt írja h mentsem az adatokat előtte.
2.1-2.2-től teljesen felesleges a Task Killer.Többet ártasz vele, mint használsz, ha ész nélkül nyomkodod a Kill all gombot.
Itt egy kis háttéranyag:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!