Nektek meddig bírja a Samsung Galaxy Ace akkumlátor? Milyen időközönként töltitek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 14:09
1/10 anonim válasza:
Nekem terhelés alatt 2nap. Ha nincs sokat használva akkor akár még egy hét is!
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak 1napot bír ki, ha facebook,zene, játék is megy rajta. És szerinted jó telefon? Elégedett vagy vele?
2012. ápr. 10. 18:08
3/10 anonim válasza:
2,5 nap kb. Elégedett vagyok. Eddig semmi probléma.
4/10 anonim válasza:
Első vok!
Én nagyon szeretem nincs vele semmi gond elég sok minden fut rajta!
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem a játék nagyon meríti. És majdnem minden nap töltöm. Miket használtok rajta?
2012. ápr. 15. 15:36
6/10 anonim válasza:
Nekem van rajta vagy 20 játék de leginkább az Angry Birds-nek valamelyik sorozatával szoktam vagy az NFS shift-el!
7/10 A kérdező kommentje:
Az NFS shift nagyon meríti?
2012. ápr. 15. 17:54
9/10 anonim válasza:
Nekem már napközben is tölteni kell, pedig nem játszok rajta és zenét se hallgatok. Nagyon ritkán vagyok a neten is, inkább csak telefonálni használom. Lehet, hogy aksit kellene cserélnem?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem most S2-m van, de ugyanez a probléma.
Ezek az okostelefonok már csak ilyenek, úgy tudom, nem nagyon lehet ezen változtatni. :|
2012. dec. 17. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!