Milyen okostelefont érdemes venni, lehetőleg 50-70 000 Ft alatt, ami azért elég jó teljesítményű, és minden fontosabb dolgot tud? (samsung előnyben)
Figyelt kérdés
Samsung galaxy S III tökéletes lenne, de túl drága, még néztem a galaxy w-t és a galaxy nexust. Légyszi segítsetek!2012. júl. 26. 15:05
1/7 anonim válasza:
ha a galaxy s3 at nem tudod megvenni akkor nem jó az s2 ? amúgy én a galaxy acet is tudnám ajánlani! Volt olyan telefonom de 100%osan megvoltam vele elégedve! :) nézgessél használtam iphone 3gs ! 8gb lessz ennyiért és az iphonnál nincs jobb teló:)
3/7 anonim válasza:
Alcatel ot-995
A samsungok xarok ebben az àrkategóriában...
4/7 anonim válasza:
50-70-ért te max a Google Nexus S-t láthattad, nem a Galaxy Nexust.
Amit javaslok a W és a Nexus S helyett: Alcatel OT-995, Xperia Ray, Neo, Neo V, Arc, esetleg Sola, ha van ennyiért.
5/7 YourDestiny válasza:
Samsungot S2 alatt ne vegyél. Ebben az árkategóriában a Sony kínálja a legjobb telefonokat a nagyobb gyártók közül, ilyen az Xperia Ray vagy a Sola. A színválaszték is nagy.
6/7 anonim válasza:
A Samsungok nem jók!
Sokkal, de sokkal jobb a Sony Xperia U/Sola a W-nél, nexus meg nincs 70k környékén, az ace az 50k-ba kerül, de még 20k-t se ér, és ugyan ez van az összes alsó és középkategóriás samsungokkal, felső kategóriában már nem ilyen rossz a helyzett, de ott se a samsung a legjobb.
7/7 anonim válasza:
Szóval drága az S3.Akkor akkor vegyél S2-t vagy inkább Galaxy Ace 2-t.De ha azt mondod hogy az S3 tökéletes lenne akkor nézegessél iPhone 3gs-t vagy iPhone 4-et.Ezek hasonlóak az S3-hoz.Már ha van annyiért de használtan biztos van.Samsung közül pedig Galaxy S2,Galaxy Ace 2,Galaxy Mini 2 vagy esetleg a W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!