Galaxy s3 vs nokia n9 vs lumia 900?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 13:57
1/13 anonim válasza:
galaxy s 3 de minek ezt vitatni miko ott van az iPgone 4S?ugyis az a legjobb
2/13 Gugu Gabor válasza:
Én a Galaxyt pártolnám...
Ahogy mostanában nézem a samsungnak és az android inkább felfelé ível mint a nokia és az új winmobile
3/13 YourDestiny válasza:
A Galaxy S3 magasan, viszont soha nem értettem azt, miért jönnek azzal, hogy úgyis az iPhone 4S a legjobb, és a mondatnak ezzel vége szakat. Hol marad a részletes, nyomós indok? A hátrányait pedig valamiért mindig elfelejtik...
Mellesleg ha a jelenlegi legjobb készüléket keresed, az S3 előtt ott a One X és az Xperia S.
5/13 anonim válasza:
Elsőnek igaza van , 4S a legjobb.
6/13 anonim válasza:
Első, ezt a 7%-ot hogy sikerült elérned? :D Igaz, számomra valamiért mégse olyan meglepő.
7/13 anonim válasza:
ugyhogy egy olyan kerdeshez ahol azt kerdeztek hogy 20 ezerbol milyen egeret tud venni jatekhoz azt mondtam hogy 200 ezer dolcsibol jo fehereger tud venni kiserlethez de ha csak jatszani kell akk adok ingyen neki me nallunk a macska naponta fog:D
8/13 anonim válasza:
es csak most vagyok fent a gyakorikerdeseken par napja
9/13 anonim válasza:
ha ugy vesszuk hogy mi van a galaxy s 3-ba sokkal jobb,de ha kicsit megnezzuk az OP rendszert akkor mar meglatszik az a 200euro arkulonbseg
10/13 YourDestiny válasza:
Meglátszik az anélkül is. Minél jobban szemügyre veszem, minél többet tudok róla, számomra annál inkább tűnik túlárazottnak. Dehát ízlések különböznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!