Tudtok nekem ilyen okostelefont ajánlani?
- Ne iPhone és ne Windows Phone
- Szép kijelző, (lehetőleg nem Amoled, max. a Plus, úgy hallottam nála állítható a színek élénksége)
- Még az egy kézzel is használható méretű kijelző (4 inch körül)
- Zenében jó, főleg a hangszóró lényeges, hogy hangos és tiszta legyen (ami videókhoz és filmezéshez is tökéletes)
- Nem Samsung
- Legalább egy átlagos kamera (5 Mpx, autofókusszal és vakuval + HD videofelvétel)
- Fényes vagy ujjlenyomatkedvelő külső csak végső esetben
Mely okostelefonok felelnek meg a feltételeimnek? A hónapban telefon vásárlását tervezem, és szeretnék egy mindenben egész jó okostelefont választani. Az ár max. 120 ezer. Köszönöm a tippeket!
Xperia S megfelel ezeknek a követelményeknek. Viszont, ha kicsit türelmes vagy, akkor közelít az Alcatel OT 986, ami egy igencsak nemszar teló, és ha minden igaz potom pénzért kapható lesz (75000 körül). Ezzel még az amúgy jól árazott Xperiákat is lesöpörheti.
Adatok itt:
Xperia S.
Az a legjobb valasztas, es az nagyon jo a sajat kategoriajaban, sot mondjuk ugy, hogy a legjobb.
Fhű, hát az Alcatel az valahogy nem hangzik túl jól, nem bízom benne. Az igazság az, hogy tetszene egy telefon, de nem tudom pontosan beazonosítani, és nem tudom jó telefon-e. Itt egy link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!