Milyen okostelefont tudnátok ajánlani?
tmobilnál venném domino csomagban 60000Ft-ig
wifit használnám, fotóznék vele, játszanék, videót néznék, zené hallgatnék rajta, lehetőleg android operációs rendszer legyen rajta
és nagy érintőfelülte legyen
Tipikusan az a kategória, ahol csak az új Xperiákat érdemes megvenni, nagyon más nincs is azokban a kategóriában. A ZTE régi, nemigen vannak már rá frissítések és még elavultnak is számít. 60 ezerért én tuti, hogy Rayt vennék, de annak 3,3 colos képernyője van csak, és filmnézéhez szerintem túlságosan nyújtott, szerintem nem túl jó rajta filmet nézni. ZTE Skate csak egy kényszermegoldás, ha nagyon fontos a nagy kijelző. Én ezt csinálnám.
Ha nagyon fontos a kijelző:
Skate - ha 60 a teteje
Defy+, Galaxy S Plus, Arc S ha fontos a méret és gyújtesz még hozzá pénzt.
Ha nem fontos:
SE Live vagy SE Ray. 3,2 a Live képernyője, de szerintem az kényelmesebb. Ezt neked kell eldonteni.
ha valaki aztmondja 60ért akar venni nemtom miért mondják hogy gyűjtesz még hozzá... lehet hogy van 100-200ezre csak nem erre akarja elverni a pénzt...
ha fontos a nagy képernyő akkor a zte skate ha nem kell annyira nagy akkor a se mini pro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!