Milyen okostelefont ajánlotok elsősorban gyors grafikai gyorsítóval?
Helló,
Vennék mostanában egy okostelefont. Amit tudok, hogy androidost szeretnék, természetesen WIFI-st. Jó lenne ha lenne LED fény is hozzá.
A gond, hogy túl sok pénzem nincs rá, alapelőfizetéssel vagy előfizetés nélkül kb. 40 ezer ft.
Ahogy nézegettem Samsung Galaxy Ace, vagy Samsung Galaxy W, illetve LG Optimus One, HTC Wildfire S, vagy Sony Ericsson WTi19 Live walkmann jöhet szóba.
amit szeretnék, hogy a lehető legkevésbé szaggassanak a játékok, pl. az Angry Birds :) Havernak van Samsung Galaxy Ace, de azon eléggé szaggat bizonyos pályákon. Barátnőmnek van Sony ericcson Live walkman, azon kevésbé, de azért néha.
Annyira már utánaolvasgattam, hogy grafikus gyorsítóktól eléggé függ ez a dolog, de azt sajnos nem igazán tudom, hogy a fenit telefonok (vagy hasonló árban lévők) közül melyik lenne ebből a szempontből a legjobb?
Köszi a válaszokat!
az általad felsoroltak közül mind viszi az Angry Birds-et, a leggyorsabb a Galaxy W.
Az első hozzászóló által említett Mini is erős, viszont ha tényleg szeretnél játszani, akkor nem biztos, hogy a mini a megfelelő választás. Volt szerencsém kipróbálni az Angry Birds-et minin, és hát... a 3"-os kijelző jelentős részét kitakartam az ujjammal játék közben.
SZERINTEM, a 3" kijelzővel megölték a brutál jó hardver okozta előnyt. Eszembe nem jutna például netezni sem rajta...
Játékra a Galaxy W egyértelműen a legjobb az említettek közül, de az talán nem áll meg 40-ben. A második, amire tenném a voksom, a Live walkman. Szintén erős teló, kicsi, de nem vészesen kicsi a kijelzője.
hello, nagyon köszi a válaszokat jóval okosabb lettem :)
Telenornál, vállalati flottás előfizetéssel, szóval nem hivatalos árak, de nem is igazán jobbak :) A cégen belüli lista szerint 1 év hűséggel az Ace 39e, SE Live Walkmann 35, Galaxy W 55, SE mini pro 55 ezer ft.
Szóval az ár meg a leírtak alapján is a legjobbnak az SE live walkmann tűnik, meg tetszik is a csajomé, csak ő meg azt mondja nehogymár uolyat vegyek , pedig eleve szeretem az SE-ket.
Én rászánnám azt a 20k-t, az tuti. Sokkal szebb a Neo a Walkman-nél.
Az viszont nonszensz, hogy a mini 55k... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!