Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlotok...

Milyen okostelefont ajánlotok elsősorban gyors grafikai gyorsítóval?

Figyelt kérdés

Helló,

Vennék mostanában egy okostelefont. Amit tudok, hogy androidost szeretnék, természetesen WIFI-st. Jó lenne ha lenne LED fény is hozzá.

A gond, hogy túl sok pénzem nincs rá, alapelőfizetéssel vagy előfizetés nélkül kb. 40 ezer ft.

Ahogy nézegettem Samsung Galaxy Ace, vagy Samsung Galaxy W, illetve LG Optimus One, HTC Wildfire S, vagy Sony Ericsson WTi19 Live walkmann jöhet szóba.

amit szeretnék, hogy a lehető legkevésbé szaggassanak a játékok, pl. az Angry Birds :) Havernak van Samsung Galaxy Ace, de azon eléggé szaggat bizonyos pályákon. Barátnőmnek van Sony ericcson Live walkman, azon kevésbé, de azért néha.

Annyira már utánaolvasgattam, hogy grafikus gyorsítóktól eléggé függ ez a dolog, de azt sajnos nem igazán tudom, hogy a fenit telefonok (vagy hasonló árban lévők) közül melyik lenne ebből a szempontből a legjobb?

Köszi a válaszokat!

2012. jan. 6. 01:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace-t lődd ki, a HTC Wildfire S-t sem ajánlom, az LG Optimus One... hát nagyon jó telefon, de nem közép, hanem alsókategóriás telefon. Galaxy W-t ajánlom.
2012. jan. 6. 14:11
 12/16 lee12 válasza:
ha a mini pro-t 55 alatt vehetsz akkor azt válaszd
2012. jan. 6. 18:30
 13/16 anonim válasza:

WT19i (live)-m van, nekem nagyon bejön, szép, gyors (A.B. semmi akadás, youtube HD kiváló, flash game, gif képek tökéletesen futnak.

Még nincs róla rossz tapasztalatom (2 hónapja van meg)

2012. jan. 6. 22:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha mini pro, vagy live között kell dönteni, akkor SZÁMOMRA egyértelműen a live!

Hiába a gyors hardver, ha egyszer nem tudsz élni vele. Ki az, aki 3"-on elkezdene 3D-s modern játékokat játszani?? A hardver viszi, de..... :))

Ha pedig nem akarsz új játékokkal játszani, kitakarva játék közben az ujjaddal a fél képernyőt, akkor meg megint csak minek a mini pro? Korántsem a legszebb teló az ~50 ezres kategóriában. De esz szubjektív. A Live ugyan az a harvdver, de legalább már kicsit használhatóbb a kijelzője.

2012. jan. 7. 14:31
 15/16 A kérdező kommentje:

végülis SE live walkmannt vettem, 2 éves hűséggel, (vállalati, havi 2e ft, nevetségesen alacsony percdíjakkal) 35e forintot fizettem bruttó a kasszánál.

tényleg köszi a válaszokat!

2012. jan. 11. 22:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Na az jó bolt volt :D Én még novemberben vettem 1000 forintos havidíjú csomagban 2 év hűséggel 22 ezerért, nevetségesen alacsony ár, nagy mákom volt :D:D
2012. jan. 11. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!