Milyen okostelefont tudnátok ajánlani max.75 ezerért?
Figyelt kérdés
Használt nem érdekel.2012. márc. 29. 20:43
2/11 anonim válasza:
Ádika! Miért ajánlgatod az iPhonodat már csomó helyen?
3/11 anonim válasza:
Szerintem ZTE Blade-t vegyél az sokkal olcsóbb mint 75 ezer és árához képest rohadt jó. :D Sokat tud/gyors, jól mennek rajta az appok. Csak ajánlani tudom. :D
4/11 anonim válasza:
Uccsó: khm... Blade? :D 36 ezres Live is lazán veri.
Kérdező: Xperia Ray t vegyél. HD videó rögzítés, 8MP kamera, kiváló anyaghasználat, ICS, kijelző minősége kitűnő, gyors, nem szaggat, stb...
Yupiter
5/11 anonim válasza:
SAMSUNG GALAXY W.Olyanom van és tök jó.(a processzora 1,4gh és jó widgetek és a többi.)
6/11 anonim válasza:
iphon a legjobb! nem azért ajánlom mert a legjobb telfon nem a 3gs hanem az iphone te csicskafej!
7/11 anonim válasza:
Galaxy W? Legolcsóbb TFT ből készült, nem le rá hivatalos ICS, 5MP kamera, TouchWiz ami a legcsúnyább felület androdra (tudom szubjektív, de ezzel nagyon sokan vannak így. Amúgy én Samsungot biztos nem vennék.
Yupiter
8/11 anonim válasza:
Ádika! Ennek szerintem fuss neki még egyszer :D
9/11 anonim válasza:
3gs vagy ray... Ray hardveresen erősebb az iphone on meg Ios van kinek mi én nem vennék androidot mert nem jön be más meg az iosal van így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!