Nonababy kérdése:
50. 000 Ft-ig milyen okostelefont tudtok ajánlani? Lehet kicsit több is a lényeg hogy androidos rendszer legyen benne. Használtan is jó lenne. Szerintetek jó telefon az Lg optimus black? Vagy a samsung galaxy s?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 14:53
1/6 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace, Sony (Ericsson) Xperia Mini vagy Mini Pro...
ezek aránylag jók;) nomeg: több nem jut eszembe...:/
2/6 anonim válasza:
Én a galaxy acet nem ajánlom, azért a pénzért nem éri meg.
Van még az Xperia Neo V az se rossz szerintem és csak 55.
De ha használtpiac akkor Xperia Arc vagy Arc S.
3/6 A kérdező kommentje:
Meg h jó nagy legyen a kijelzője.Az Arc az szép szép..de borsos az ára...Zte Skate?vélemény. :D meg sonyt nem akarok nem nagyon jön be.
2012. márc. 14. 19:35
4/6 A kérdező kommentje:
És kösziii a válaszokat ^^
2012. márc. 14. 19:35
5/6 anonim válasza:
hamar lemerül ,ha sony nem akkor vedd az optimus blacket. vagy esetleg HTC-t nézz használtan nagyon jó telóik vannak.
6/6 gerymiller válasza:
Nekem ARC S van.. borsos ár, de az utolsó fillérig megéri. Amióta megvan kb mindennap leejtettem (képletesen értve) és némi festék hiányában kutya baja :)
pontos, gyors, jó a kamera, jól muzsikál az 1.4-es proci, a bravia és az ExmorR.. csak + dolgot lehet mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!