Azért elég szánalmas ha valaki csak azért vesz meg egy mobilt mert APPLE.Magyarországon az egész felvan húzva mindenki arra megy hogy drágább legyen.Mondjuk ha drága mobilt vennék akkor is inkább egy jobb androidost mint apple-st Mind2ben van hiba de sokkal rosszabbakat hallok appleről és találkozok is velük mint androidnál.Én senkinek nem ajánlom ..
2012. júl. 10. 11:43
22/29 anonim válasza:
Az iPhone akkoris nagyon jó mobil. És azok akiknek gondja van vele azok általában a 13-17 éves hülye gyerekek akik nem tudnak rá vigyázni mellesleg az iPhone az üzletembereknek lett készítve ez látszik az alapprogikon. És valaki írta hogy" szar minőségű párszor leejti aztán be is van törve" nos én nem egy samsung galaxyt láttam már betörve meg ráfröccsent az üditő azt már nem is jó megmég sorolhatnám azt hogy az iPhone mért jó azt most nem lenne értelme elmagyarázni mert aki értené az úgyis tudja aki meg nem tudja az ugyse értené meg. Nagyon sokan fikázzák hogy drága. Hát tényleg drága de annak a közösségnek akinek egy ilyen teló való az meg tudja fizetni gondolok itt a nagy miller üzletemberekre akiknek fontos az állandó net kapcsolat a a kalkulátor a tőzsde részvények stb. Amúgy az iPhone azért kerűl annyiba amennyibe kerül mert tényleg minőségi cucc persze nagy rajta a profit de egy ilyen készülék megtervezéséhez sokkal nagyobb szakértrlem kell mint egy hulladék samsung galaxy összerakásához meg kell fizetni a drága mérnököket akik ezt tervezik mellesleg nekem egy ipod touchom van már lassan 3 éve ami ugye majdnem iphone és már párszor leejtettem és semmi baja nagyon szeretem mert király cucc nagyon massziv és szerintem nem sok olyan cég van a mai világban mint az apple tényleg szerintem a legelső a technika termékek gyártásában.
2012. aug. 13. 17:18
23/29 anonim válasza:
És ahogy már előttem is mondták az Apple inditotta be ezt az okostelefon őrületet a 3g vel mert azelőtt nem nagyon voltak ilyen kaliberű mobilok azután már csak az iPhonet próbálták lemásolni kisebb nagyobb sikerrel. Előző voltam.
2012. aug. 13. 17:27
24/29 anonim válasza:
Szerintem egy iPhone nem rossz kis teló, csak rettenetesen túl van árazva.
Pl: Egy Sony Xperia S 130 ezer forint a T-nél.
adatok:-12 mp kamera
-két mag, 1,5 Ghz
-4,3", HD kijelző
-full HD videófelvevő/lejátszó
-1 GB RAM
Egy iPhone 4 160 ezer forint a T-nél.
adatok:-512 MB RAM
-egy mag, 1 GHz
-"csak" HD felbontású videófelvevő/lejátszó
-5 mp kamera
Ez bizonyítja, hogy egy sokkal jobb telefont tudsz venni, 30 ezerrel olcsóbban. És azért az nem kevés pénz.
2012. aug. 13. 19:05
25/29 anonim válasza:
Nem. Az apple beindította a telefont amivel nem telefonálunk dilit. :P
2012. aug. 13. 19:09
26/29 anonim válasza:
Galaxy mit?? Mert te kedves fanboy.. nem tudhatod, hogy nem minden Samsung készülék tartozik a csúcskategóriába..
Nem üzletembereknek találták ki, hanem az Amerikaiaknak, mivel a legtöbbjük nem az eszükről híres. A plázacicákat ne is említsem.
Az appokon mi is látszik? Sima alap alkalmazások, mint 1 alap okostelefonon.. Igen, mivel nem célszerű üvegből készíteni 1 telefont, de képzeld.. bármikor leeshet, mert nem te mondod meg neki, hogy mikor esik le. Viszont ez csak egy rohadt márka, ami miatt a legtöbben megveszik. Hu-n pedig drága, mert okádék a gyártó, és ezért szeretnének páran almát.
2012. aug. 14. 20:21
27/29 anonim válasza:
Az apple okádék? biztos hogy ugyanarról beszélünk?
2012. aug. 14. 20:55
28/29 anonim válasza:
Jajj de cuki.. Úgy látom, hogy nem látod a márkától az undorító dolgaikat. Nem is tudom, hogy ki viselkedik gyerekesen tőlük.. Te tudod??? Jaa, nemkell.. nemtudom, hogy Jobs, és Tim miért perelgetett ok nélkül mindenért. + a márkab*zik nem veszik ezt észre, de a legtöbb felhasználó a márkáján kívül többet nem is tud a telefonjáról.
2012. aug. 14. 23:40
29/29 anonim válasza:
Engem nem az érdekel hogy az apple fejesei min veszekednek másokal attól még hogy perelgetnek attól még gyárthatnak jó cuccokat sőt a legjobb cuccokat ők gyártják. csak van aki nem tud komfrontálni a magas árakkal és itt parádézik nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!