Sokan azt mondják hogy az Iphone egy rakás szar. Igaz ez? És miért? Megérné klónt venni?
Barátomnak az van, imádja.:) meg én is szeretek rajta böngészni, játszani.
De ajánlatos hozzá tokot venni, mert a hátlapja karcolódik. A képernyője elvileg nem..az övén még nincs karc.
szval sztem igen, megéri az eredetit venni, a klónt nem, mert olyan meg bnőmnek van, és 4 hónap után kiba*ta kb a kukába:D a képernyője alig érintkezett már stb..
Nekem két barátom is (egymástól függetlenül) azért utálja, mert beszéd közben lenémítják a fülükkel. :)
Tényleg egymástól függetlenek, az egyikük angol, a másikuk magyar. :)
az a probléma az iphone-nal, hogy:
mo-n eléggé státusszimbólummá vált, ezáltal divat lett utálni azok körében, akik nem engedhhetik meg maguknak, hogy százezres telefonnal futkározzanak.
mondom mindezt úgy, hogy életemben nem volt még iphone-om, viszont touch-om igen, és nem volt vele gondom soha.
szóval szerintem nem rossz készülékek, csak a 2g 3g 3gs ma már nem veszi fel a versenyt az androidos nagyágyúkkal (samsung galaxy s, motorola defy, htc-k). a 4g már ott van minden tekintetben, viszont jó apple szokás szerint túl van árazva.
Igen ez itt a baj, a túlárazás. Ha mondjuk Galaxy S árban lenne akkor senki nem problémázna.
Egyébként az Iphone mindig is az amerikai piacra készült csak behozták Magyarországra is. Amerikában nem nagy pénz az a 220 ezer Ft körüli összeg érte.
"csak aza abaj h amerikában egyébként is olcsóbb vagyaz Iphone 4 $200 körül van; 3GS meg $49 áron van ... a mai napom pedig 200Ft- 1$; magyarprszág még nem érett meg az iPhonehoz... sajnos:( :)"
Istenem, van aki tényleg elhiszi, hogy ott 40 ezer Ft egy Iphone 4? Igen, 2 éves hűséggel megkaphatod annyiért de a havidíj akkor lesz vagy 20 ezer Ft. Ott sem olcsóbb feltöltőkártyásan mint itthon, max pár ezerrel olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!