Miért vannak sokan úgy oda az Iphone-ért?
MErt a pici babuska remeg az iphoneért csak nem kaphatja meg ezért itt hisztizik :D Oá! Oá! Nekem nem is kell beee!
Öcsém már a kérdésedből süt hogy nem érdekel csak az a vélemény ami igazolja hogy nem jó telefonok.
De valamiért mégis csak a világ egyik legértékesebb vállalata lett az Apple. Gondolom azért mert selejtet gyárt marha drágán mi?! :D.
Na ha már ennyire nem szereted mond el kérlek a hosszú tapasztalataidat vele amiért szerinted nem egy nagy eresztés és aki mást mond az kukázandó.
Köszönöm mindenkinek a választ .
Utolsó hát nagyon tévedsz mert érdekel hogy kinek miért tetszik.
Ez az én véleményem róla :
Amik mellette szól :
- jól össze van rakva
- viszonylag szépnek mondható
ellene szól :
- túl van árazva
- pár dolog túl van bonyolítva ( pl.: zenefelrakás )
- nem strapabíró ( mivel ha párszor leejted már dobhatod is ki mivel betörik a képernyő .
- átlag ember nem tudja kihasználni
Én így látom az Iphone-t és azért tettem fel a kérdést hogy ti hogy látjátok a telefont .
Tény utolsó. Azért mert lepontozódik egy válasz még nem biztos, hogy az a kérdező műve. Mellesleg nem mintha itt a pontozás olyan sokat nyomna a latba.
Amiket felsoroltál abban igazad is van meg nem is.
Jaja egyszer én is láttam róla egy képet és össze volt gyűrve ezért nem is tetszett meg a sarka is le volt szakadva. Tuti nem lehet jó.
Sót egyszer valaki mesélte hogy az olvasta róla hogy lefagy. Komolyan ez egy vicc. Ezek után el akarják adni. Birkák vagytok ha megveszitek :D
Amerikában az Apple egyáltalán nem számít drágának, sőt.
Maga a telefon egy teljesen átlagos cucc, ugyanúgy van vele baj, mint az összes többivel, semmivel sem több vagy kevesebb, talán annyival, hogy egy Apple. Akinek ez számít, megveszi, akinek nem, az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!