Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért vannak sokan úgy oda az...

Miért vannak sokan úgy oda az Iphone-ért?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen telefonok ? Mert nekem egyáltalán nem jönnek be .
2012. júl. 6. 19:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
40%

MErt a pici babuska remeg az iphoneért csak nem kaphatja meg ezért itt hisztizik :D Oá! Oá! Nekem nem is kell beee!

Öcsém már a kérdésedből süt hogy nem érdekel csak az a vélemény ami igazolja hogy nem jó telefonok.

De valamiért mégis csak a világ egyik legértékesebb vállalata lett az Apple. Gondolom azért mert selejtet gyárt marha drágán mi?! :D.

Na ha már ennyire nem szereted mond el kérlek a hosszú tapasztalataidat vele amiért szerinted nem egy nagy eresztés és aki mást mond az kukázandó.

2012. júl. 7. 10:20
 12/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ .

Utolsó hát nagyon tévedsz mert érdekel hogy kinek miért tetszik.

Ez az én véleményem róla :

Amik mellette szól :

- jól össze van rakva

- viszonylag szépnek mondható

ellene szól :

- túl van árazva

- pár dolog túl van bonyolítva ( pl.: zenefelrakás )

- nem strapabíró ( mivel ha párszor leejted már dobhatod is ki mivel betörik a képernyő .

- átlag ember nem tudja kihasználni

Én így látom az Iphone-t és azért tettem fel a kérdést hogy ti hogy látjátok a telefont .

2012. júl. 7. 12:57
 13/29 anonim válasza:
50%
Az Iphone jó mobil ?? :D Haha ne röhögtessetek már akár hol hallom olvasok mindenkinek csak problémája van vele és nem azért mert nem tudják kezelni hanem könnyen tönkre megy és kva érzékeny.Strapabíró haha :D.Egy két kommenten itt kva jót röhögtem szégyen ez a mai apple b*ziság.Nem csinál jó termékeket egyátalán 1-2-n kívül csak egy egész ipart épít a termékeire és ezért olyan felkapott...
2012. júl. 7. 13:44
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Tény utolsó. Azért mert lepontozódik egy válasz még nem biztos, hogy az a kérdező műve. Mellesleg nem mintha itt a pontozás olyan sokat nyomna a latba.

Amiket felsoroltál abban igazad is van meg nem is.

2012. júl. 7. 14:37
 15/29 anonim ***** válasza:
Illetve utolsó előtti :) most már
2012. júl. 7. 14:37
 16/29 anonim ***** válasza:
50%

Jaja egyszer én is láttam róla egy képet és össze volt gyűrve ezért nem is tetszett meg a sarka is le volt szakadva. Tuti nem lehet jó.

Sót egyszer valaki mesélte hogy az olvasta róla hogy lefagy. Komolyan ez egy vicc. Ezek után el akarják adni. Birkák vagytok ha megveszitek :D

2012. júl. 7. 14:42
 17/29 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam senkit se lepontozni úgyhogy itt se az én művem . Eddig csak pozitívot adtam mindenkinek és ha netán mégis valakinek negatívot adtam vagy adok az azért van ha nagy hülyeséget ír vagy ha direkt kötekedni akar . Egyébként köszönöm még egyszer azoknak akik leírták a véleményüket .
2012. júl. 7. 15:39
 18/29 anonim ***** válasza:
amúgy nem azért, akik itt a strapabírósággal jönnek...oké, lehet törékeny, na de melyik nem...törtek már össze androidos telefont is. mellesleg körülbelül ebayen 2-300 Ft-ért van rá tok, csak hogy nehogy az is érdemben drága legyen...én annyiért vettem rá, de el kell mondjam, nem vagyok oda annyira az iOS-ért, de még mindig jobb, mint az android. és egy telefont használni, illetve megjelenésre is veszel manapság. na most szerintem az a többletköltség kifizetődik az anyagminőségben is(ami lehet törékeny, de akkor sem műanyag), illetve az összeszerelés. aztán a szoftveres rész is meg van oldva, optimalizáltság. és igen, van jobb telefon is, de nem csak azt kell nézni, hanem amikor megjelent, akkor volt-e. Én most perpillanat 4S-nek az Xperia S-t tartom alternatívájának, na de az se tavaly ősszel jött ki...
2012. júl. 7. 23:14
 19/29 anonim ***** válasza:
Amerikában dolgozom és iphone 4-et 100$ ért vettem. Kicsit olcsóbb ott mint itt akárhol.!!! Mellesleg az ipod touch 4g itt amerikában drágább mint az iphone. Hülye aki ennyi pénzért vesz magyar országon iphone-t!
2012. júl. 8. 03:04
 20/29 anonim ***** válasza:

Amerikában az Apple egyáltalán nem számít drágának, sőt.

Maga a telefon egy teljesen átlagos cucc, ugyanúgy van vele baj, mint az összes többivel, semmivel sem több vagy kevesebb, talán annyival, hogy egy Apple. Akinek ez számít, megveszi, akinek nem, az nem.

2012. júl. 10. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!