Miért utálják ilyen sokan az Iphone-t?
Nekem volt Iphone is meg Androidos Desire is. Szerintem mind a kettő jó teló. Akinek nincs pénze Iphone-ra az utálja meg azt mondja hogy ezek rossz telefonok. Akinek meg Iphone van a kezébe az meg azért mondja hogy szar az android. Szerintem mind a kettő jó.
Én ezt mondom: Iphone for gamer... HTC for worker
hát én nemtudom. lenne pénzem iphonera de olyan sok rosszat hallottam róla a sok jó mellett hogy inkább mellőzöm. egy n97-et vettem végülis mert ezt találtam egy jó alternativának és tetszik a billentyűzete meg az egész telefon is.
volt már a kezembe iphone (volt osztálytársamé) de annyira nem fogott meg. a kijelzője tényleg nagyon jó ezt elismerem és az oprendszer is stabil de ettől még nem tud annyit amennyit ér.
nagy kár és hiányolom belőle a nyitott oprendszert és a rendes hardveres qwerty billentyűzetet. mert egyébként nagyon jó telefon lehetne. az anyaga megvan hozzá proci ram minden penge de igy nem teljes :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!