Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lecseréljem az ipad 2-met?

Lecseréljem az ipad 2-met?

Figyelt kérdés

a helyzet hogy az iphone-om meg a macbookom nem rég cseréltem és jövő héten megyek táborba szerintetek lecseréljem az ipad2-t ipad3-ra?

14/F

2012. jún. 27. 19:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén: attól hogy azonnal megveszed a legújabb (és nem olcsó) Apple cuccokat, attól nem menő leszel, hanem egy felfújt kis sznob aki nyíltan mutatja hogy nekik jobban megy a többi családnál. Szóval add el az almáid, vegyél rajtuk olyan cuccokat amiket funkciójukra használsz és nem felvágásból. Vagy simán tedd félre a pénzt, egyetemi éveid alatt szükség lesz rá (már ha felvesznek normális egyetemre).
2012. jún. 27. 20:26
 12/25 fairi1 ***** válasza:
100%

Egy igazi különbség a retina display, azt meg csak akkor veszik észre akiknek fel akarsz vágni ha mellé rakod a régit!

Mikor elsőre kézbefogtam nem vettem észre a különbséget, csak mikor elmagyarázták mit nézzek!

Másik különbség jobb a hátsó kamerája, de sztem nem tablettel fogsz fényképezni!

Ha felvágás a cél miért nem Macbook Air, látványosan vékony, jó minőségű notebook, többre használható mint az Ipad!

2012. jún. 27. 20:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Felvágásra a legjobb egy szike, lehetőleg steril.
2012. jún. 27. 20:54
 14/25 A kérdező kommentje:

rendben!

Akkor veszek egy macbook air-t

2012. jún. 27. 20:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Inkább vegyél egy Vertu telefont, sokkal feltűnőbb mint az Apple cuccai, ugyanis ritkábbak. Én ezt ajánlom, pont neked való, ennél feltűnőbbet és drágábbat nehezen találni: [link]
2012. jún. 27. 20:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
De egy elkényeztet hülye kis sznob vagy. Én pontosíts: Nem te veszel Macbookot hanem a szüleid akik kinyalják a seggedet. Amúgy látom nagyon becsülöd a holmijaidat hogy csak így elviszed a táborba. NAGYON remélem hogy csak kamuzol!
2012. jún. 27. 21:56
 17/25 fairi1 ***** válasza:
100%

Vertu csak bizonyos körben ismert igazán, extrém drága de tudása harmatos.

valszeg poén az egész kérdés, provokál, és jót nevet a beírokon!

2012. jún. 27. 22:22
 18/25 bp1985 ***** válasza:
100%
Ha vertud van, akkor vagy igazi legény, nem egy divatcikk, amire ráraknak egy alma logót.
2012. jún. 27. 22:47
 19/25 anonim válasza:
100%
Ne legyé' má' páwa gecc....
2012. jún. 28. 13:31
 20/25 anonim ***** válasza:

csak azért, hogy 2 helyett 3-ad legyen??? csak kb 10 új funkcióért?? iPhone-t még megértem, de egy Mac-et és egy iPadet már nem. Elég egy Windows-os gép és kész. Csakmertmegmutassamatöbbieknek,hogymilyenújcuccaimvannak....Nem kell!

Tipp:

inkább add el a tábládat és a Mac-et. A mac árából vegyél egy normális Windows-os számítógépet, a táblából meg a maradó összegből pedig egy jogsit csinálj vagy vegyél egy jó bringát, és legyen egy értelmes hobbid.

2012. jún. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!