Lecseréljem az ipad 2-met?
Figyelt kérdés
a helyzet hogy az iphone-om meg a macbookom nem rég cseréltem és jövő héten megyek táborba szerintetek lecseréljem az ipad2-t ipad3-ra?
14/F
2012. jún. 27. 19:50
1/25 anonim válasza:
khm...gazdagficsúrakinekapucimeganyucimindentaseggealátollennikéremszépen???
2/25 anonim válasza:
Szerintem vegyél fiam... Ha már úgyis telik rá.
4/25 anonim válasza:
14 évesként vagy ennyire hülye vagy hogy ilyen hülyeségekre szórod a nem kevés pénzt, vagy simán poénkodsz és provokálsz.
5/25 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem!
2012. jún. 27. 19:59
6/25 A kérdező kommentje:
meg nem tudom,hogy mennyi 10000 mah-s hordozható töltő kéne,hogy 2 napra legalább az iphone-om meg az iapad-em mehessen
2012. jún. 27. 20:01
7/25 anonim válasza:
Gondolom szüleid fizetnék, ha engedik akkor bizony elb##ták egy gyerek fölnevelését.
A válaszom: ne cseréld le, inkább add el, pénzt add vissza szüleidnek és tanulj meg spórolni. Nem lesz ott mindig apuci hogy pénzeljen téged, és ennyi ésszel aligha fogsz élhető szakmát tanulni.
8/25 A kérdező kommentje:
csak az a bajd,hogy a táborban újnak találják majd az iphone-om meg mac-em de az ipad-em ugyan az marad és ezért gondolkoztam a cseréjén
2012. jún. 27. 20:03
9/25 anonim válasza:
Nem is tudtam hogy Magyarországon van Sznobappletulajdonosokakiknekgazdagokaszüleik tábor. Hol lehet jelentkezni?
10/25 A kérdező kommentje:
igazából iskolával megyünk a velencei tóhoz egy hétre
és 60%-ban ugyanazok lesznek és már látták tavaly az ipad2-m azért gondolkozok a cseréjén!
2012. jún. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!