Nokia N8. Vélemények, tapasztalatok?
+Kamerában a PureView megjelenéséig csúcstartó (Carl-Zeiss optika, Xenon vaku).
Hardveresen már elég elavult, de jól van optimalizálva.
Elsőrangú anyaghasználat.
Aksija jobban bírja mint a nagy átlag.
-Symbian oprendszerre jóval kevesebb alkalmazás van mint a többire.
Még mindig elég drága, pedig igen öreg készülék.
Amoled kijelző nem valami szép, és könnyű kifogni szériahibásat (belilul a fekete szín).
Szerintem mondjuk elég férfias kinézetű készülék, de ha neked tetszik, akkor ez édesmindegy.
Summa summarum, szerintem csak akkor érdemes megvenni, ha a fotózás a legeslegfontosabb és ezért hajlandó vagy komoly összeget kiadni és kompromisszumokat kötni.
Szerintem baromi jol nez ki es tudasilag id mrg vagyok vele elegedve! Volt mar sokszor a kezemben, tetszett nagyon, az oprendszere meg nekem HATALMAS kellemes csalodas. Eszmeletlenul szep es gyors, akadasmentes.
Nem az a lenyeg, hogy nagy processzor legyen benne, hanem jol legyen optimalizalva. Es az itt megvan.
Ha viszonylag keveset hasznalof, 3 napig is birja toltes nelkul!!:)
Szerintem a kijelzoje is jo kepet ad.:)
Húgomnak van rózsaszínbe, valami eszméletlen! :O
Belle szoftverrel rohadt gyors, nem akad.....példát vettek a WP7-től?? :D
Programok közül nem mondanám, hogy nagyon sok van fent a Nokia store-ba, de a fontos dolgok fent vannak.
Hátrány talán a gyenge hardver, de ide nem is kell android erősség, Nokiák gyenge hardveren is szépen futnak. :)
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat
Majd én tudom, külön köszönöm az utolsó mondatodat! :D (a kérdéseinket...)
Nagyon szeretem a nokiát, mindig is nokiás voltam, de mostanában egyre többen nokia-ellenesek, mert csak az android...
halvány szürkét szeretnék leginkább venni, azt nem látom annyira fiúsnak.
Most látom, hogy van Nokia N8 mini. Ismeri valaki?
Kösz mégegyszer, tényleg nagyon hasznosak voltak a válaszok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!