Nokia c5-00 5MP, Nokia c5-03 vagy Nokia 500? Vélemények, tapasztalatok, akinek van valamelyik? Melyiket érdemes megvenni?
A C5-03-t nem igazán javasolnám.
Ha myomógombos okostelefon kell, akkor C5-00 5MP, ha pedig éritőkijelzős, akkor az 500. De amúgy a kettő közül az 500 éri meg jobban.
Ákos! Érdekes nekem nem vagy be annál a résznél ahol nekik igen! Váltottam Belle-re jobb lett. De ha a véleményemre vagy kíváncsi, akkor ne félj az érintősöktől! 1 jó tanács Ne legyen fix az akksija mert akkor szívtad ha befagy! Amúgy, most ami nálam előfordul hiba (szoftveresen) az lehet, hogy egy széria hiba! nekem azt csinálja (belle rendszerrel. A tieden Anna lesz) Hogy amikor skype-on be vagyok jelentkezve, vagy 1-2-3 óráig és nem skypeolok csak be vagyok jelentkezve, akkor nem lehet bezárni a skype-ot egy idő után! Hiába próbálom nem sikerül! Ha elindítok utána egy másik alkalmazást, akkor az rosszabb esetben fagy is, jobb esetben meg csak nem lehet bezárni az appot!
De lehet azért, mert alapból van rajta vagy 9 alkalmazás.
Nokia 500 tuljadonos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!