BlackBerry Boldg 9780-ról tapasztalatok, érdemes megvenni?
attol fugg,mennyiert veszed...
jo telefon,de mivel tudom,hogy hol s mikent keszul,nekem nem kene...
Na hol és miként készül? Szakértsd meg.
Én nagyon szeretem az enyémet, e-mailezésre, kapcsolattartásra, mindenre ami messaging-el kapcsolatos kiváló telefon. A qwertz nagyon el lett találva, elképesztően könnyű és jó érzés rajta gépelni. A trackpad szintén teli találat, nagyon precízen lehet vele navigálni a különböző dolgok között. Multitasking-ot is bírja, nem lassul be ha több alkalmazás fut, nem fagy le, nem akad. Az OS6-ban az internet böngészőn nagyon sokat javítottak, ezen már élvezhető az internetezés is (annyi hátránya van hogy ha valami mobil weboldalra mész rá akkor ott külön nem lehet zoom-olni, mert azok az oldalak elvileg a mobil képernyőjére vannak optimalizálva, így ott a beállításokban kell a betűméretet megnövelni ha az ember jobban olvasható szöveget akar). Az akku remekül bírja, intenzív használat mellett 2 nap. A proci 624 Mhz a RAM pedig 512 mb, nekem ez eddig mindenre elég volt. A képernyő egy high-res 640x480, ehhez a mérethez tökéletesen elegendő. A kamera 5 mp, vaku van, telefonban nekem ennél jobbra nincs szükségem.
Annyi negatívumot említek, hogy a fekete 9780 nagyon gyűjti a port és az ujjlenyomatokat, ha koszos akkor erősebb fényben nagyon csúnya. Ja és a tok amit adnak hozzá egy fos.
Remek telefon, csak ajánlani tudom, újonnan picivel 100 ezer fölött van az ára, ez sokakat elrettenthet, de használat közben szerintem kiderül hogy miért kerül ennyibe. Minden feladatát tökéletesen ellátja, gyors, gyönyörű, és a gépelés hatalmas élvezet rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!