Vélemények, tapasztalatok a Sony Ericsson Xperia X8-cal kapcsolatban?
Elavult, nem éri meg. Újonnan valóban 30 körül vesztegetik, ahol még kapni, de legfeljebb 15-öt ér.
Ilyen kerettel 25-ért vegyél Huawei Y200-at.
Nekem X8-am van. Számot akartam váltani és, hogy ne tegyem adták 2év hűségnyilatkozat mellé ingyen (az nem volt megkötve, hogy milyen csomag, én a legalapabban vagyok 1500havidíj, ami lebeszélhető!) Még a boltban dolgozók sem hitték el először.
Nos, hogy megéri-e, nekem tetszik ez az első androidos telóm. Viszont 30ezret nem adnék érte. Lehet kapsz már jobbakat annyiért, nem vagyok túl jártas benne. Esetleg ha olcsón tudsz szerezni akkor ok. Én raktam rá 2.3.7-es romot, így tudok sd kártyára is telepíteni, van kétujjas nagyítás és valamivel talán gyorsabb is. Nem volt még olyan, hogy nem engedett valamit telepíteni, bár extra igényű játékokat nem is próbáltam. Igo-t is raktam rá, aminek nagyon örülök, eddig gps-em sem volt soha, és gyorsan megtalálja a jelet is.
Természetesen ezekre minden androidos teló képes, így ezeket nem is érdemes figyelni. Kamera átlagos szerintem, proci sebességét meg ilyesmit azt meg úgy is összehasonlítod a többivel. Kijelző méret pont megfelel nekem, nem a legkisebb és nem is batár nagy, pont telefonméretű netezni is sokat szoktam rajta. Bár arra azért jobb volna egy nagyobb méretű kijelző.
Hardvert kell összehasonlítani a piacon kapható többi telóval azt kész, az összes androidos teló egyforma... Remélem valamit azért segített, amit írtam.
Nekem szeptember óta van meg, de amire én használom (net, játék, meg telefonálás), arra tökéletes. A kijelzője nagyon szép, a kamerája távoli képeknél nagyon jó. Én egyáltalán nem mondanám lassúnak, egy játék sem akadozott rajta, a letöltés is elég gyors.
Szóval nekem csak pozitív véleményem van róla.
Nekem ilyenem van, szeretem, de ilyet ne vegyél. Ha jól tudom 2010-es telefon. Most 2012 van. Amilyen ütemben halad az informatika, sejtheted, milyen szintű.
30 ezer ezért a telefonért legális rablás-bár szerintem sehol sem kapsz olcsóbban. Mára elavult (ARMv6) processzor, relatíve kicsi kijelző, nincs rá hivatalos frissítés (bár ez a legkisebb probléma), kevés RAM és belső tárhely, nem támogatja a kétujjas érintést.
Ezek egy része otthon kiküszöbölhető, de azért ajánlom figyelmedbe ezeket a telefonokat:
Sony Ericsson Live with Walkman
Sony Ericsson Mini / Mini pro (NEM az X10 mini / mini pro!!)
Ezek jobban megérik (szerintem a legjobban megérik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!