Ha a telefon halkra van levéve és csak a vibreur müködik, hallja a telefonhivást?
nekem is van néma, és rezgés. azt is tudni kell, hogy némelyik telefon nagyon szarul rezeg, néhány meg úgy, hogy kipereg a fogad is.
az enyém pl nem rezeg erősen, így nem mindig érzem.
na most ennek a kérdésnek mi értelme van? te is láttál már telefont rezegni, nem?
viszont: az enyém például NEM rezeg, csendes módban sem. simán el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor a rezgés se számít (mittomén, metrón ülök)
ez az egész csak egy agymenés, elméleteket gyártasz a gyanúdra. lehet, hogy megcsal a férjed, de erre nem utal ez a telós mizéria
A kérdésnek a családi kapcsolatokban lenne a helye, mert nem a telefonról szól.
Nekem csak hülye telefonom van. Többféle üzemmód közül lehet választani, s mindegyiket külön-külön be lehet állítgatni. A néma alapértelmezetten az enyémben nem cseng, nem zenél, nem rezeg. Átállítottam rezgősre. A tárgyalás módban eredetileg egyet csippan és rezeg. Ennél meg kikapcsoltam a rezgést. Egyébként szinte soha nem veszem észre a rezgést, kivéve, ha az asztalra téve kezd el táncot lejteni.
A megromlott házasságon a „vibreur” ( :-)))) ) nem segít, nem ront.
"Nagyon jól tudja, hgy csak miatta vagyok vele,"
Hát ezt hogy a kóctengerbe kell értelmezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!