Ha a telefon halkra van levéve és csak a vibreur müködik, hallja a telefonhivást?
Nem utazásról van szó. En is ugy tudom, hogy rezeg a telefon,amikor le van halkitva. Tehát ugy néz ki,hogy még hazudik is a férjem.
Nagyon régóta furcsa velem és biztos vagyok benne, hogy csal.
Ha csak megemlitem neki, hogy legyen õszinte letámad, durván válaszol, ja és engem hord le mindennek.
De ugy, hogy a szemeimbe bele sem mer nézni.
Kedves kérdező!
Ha te hibát akarsz találni a férjedbe, akkor találsz. is. Ebbe ti nagymesterek vagytok. E-mailok elolvasása, internetböngésző előzményeinek megnézése, névjegyzék kukkolása, szőke hajszál keresése, alsógatya ellenőrzése. etc.
Utolsó nem szokásom ilyen dolgokkal foglalkozni. Abszolut nem érdekel, ha van valakije, de legyen õszinte velem.
Nagyon jól tudja, hgy csak miatta vagyok vele, mert belefáradtam ebbe a házasságba mellette.
Ja és én vagyok az aki szegénykémet mindig sajnálnom kell.
00:09
Kipróbáltam most az én telefonomon, hogy milyen amikor csendesre van téve. Ez hazugság,amit mondott, hogy nem vette észre. Kimondottan a zsebében hordja a telefont.
Sõt nõi hangot hallottam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!