Valaki le tudna beszeelni az N9-rol?
Túlárazott.
Nekem nincs ilyenem, de olvastam kritikákat róla, és az alapján a Meego nem olyan rossz.
Az a hátránya, hogy nincs rá sok alkalmazás.
Szerintem várd ki a lumia 900-at, ha nokiát akarsz, az is kb. így fog kinézni.
Halihó!
Nekem N9 van, és abszolút pozitív csalódás!!!Hatalmas felhasználói élményt nyújt a MeeGo, könnyen és gyorsan lehet kezelni. Nem kell félni az alkalmazásoktól sem, és attól sem, hogy ez egy halott rendszer. a frissítések vannak, alkalmazások vannak. De Ha neked is virátor és egyéb ugénytelen alkalmazásra van szükséged, akkor ne vedd meg. De a stirevan mindent megtalálsz, amit csak szeretnél.
A menü egyszerűen, könnyrn kezelhető, a telefon megbízható, szép formatervezett, és a kijelzőnek is gyönyörű a képe, ÉS JÓL LÁTHATÓ NAPFÉNYBEN!! Nagyon jól.
Még a billentyűzete is jobb, mint a winfosos tesójának.
Net az jó rajta, kellemes a pont ideális kijelzőn netezni.
Hm, nem is tudom mit lehetne még úgy megemlíteni róla... De szerintem ebnyore jó oprendszer komolyan nincs.. Ez a gombnélküliség.<3
Hjaj, és a telefon nem fagy le!:) soha nem sikerült befagyasztani. Volt már ami nem tetszett neki, de belefér szerintem. :)
Füles tökéletes, GPS jó, és sokkal könnyebb írni vele, mint egy egyenes kijelzős trlóval. (domború a kijelző)
Hmmm. Na, már tényég nem jut eszembr más.:D
Bocsi a sok pontatlanságért, és összefüggéstelen szövegért. Telón vagyok.:)
Hjajj, még annyit!!:D
Hosszabb lehetne az USB, mert pont nen ér br az ágyamba.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!