Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt nem értem iphone 4s vs sgs2?

Ezt nem értem iphone 4s vs sgs2?

Figyelt kérdés
anyunak sgs2.je van nekem 4s.em én tegnap le-ejtettem először és rommá tört a képernyője anyu kb 10x már leejtette mióta megvan neki de még 1 karc sincs rajta ugyanaz az üveg van mint kettőn ha jól tudom nem ?(gorilla glass) nagyobb felület az sgs2 és nem törik de akkor az én iphonem mért tört össze első ejtésre ? sry ezért a kérdésért csak annyira érdekel :D
2012. ápr. 28. 21:26
1 2
 11/12 bp1985 ***** válasza:
Ennyit a gagyi műanyagról (sgs2), meg az istenített fémről, meg kiváló lg kijelzőről (iphone).
2012. ápr. 29. 01:10
 12/12 anonim ***** válasza:

azért törik össze könnyebben a szifon mert az merev, egybeanyag, nem moduláris dzsunka műanyag. aki meg nem vigyáz a drága cuccaira, magára vessen... ha a tévét elejted az is összetörik pl ha szállítod.

amúgy nekem is esett le járókőre az ipfohonom, annyi lett, hogy kb körömhegynyi részen a sarkán a műanyagszerű cucc lepattant, észre se lehet venni.

és igenis GG van az iphoneban.

[link]

a sima üveg teljesen más tapintással, csúszással, tulajdonsággal rendelkezik. még stress testet is lehet nézni neten, ahol hajlítják a frontpanelt, és hajlik mint ha fém lenne... egy sima üveg sokkal hamarabb tele lenne hajszálkarccal, a GG erre rezisztensebb. csak a sok iHater mindig okosabb.

2012. ápr. 29. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!