Ezt nem értem iphone 4s vs sgs2?
Figyelt kérdés
anyunak sgs2.je van nekem 4s.em én tegnap le-ejtettem először és rommá tört a képernyője anyu kb 10x már leejtette mióta megvan neki de még 1 karc sincs rajta ugyanaz az üveg van mint kettőn ha jól tudom nem ?(gorilla glass) nagyobb felület az sgs2 és nem törik de akkor az én iphonem mért tört össze első ejtésre ? sry ezért a kérdésért csak annyira érdekel :D2012. ápr. 28. 21:26
1/12 anonim válasza:
Azért mert az iPhone sima üveges, nem gorilla glass, amúgy meg itt egy videó is: http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw
Itt és szanaszét törik az iPhone.Ennyit az anyagfelhasználásáról...
2/12 anonim válasza:
Hát ez tényleg elképesztő. A francér nem vettem én is ifont az öreg htc helyett, amit már 2-3x leejtettem a kőre és megszámlálhatatlanul sokszor aludtam rajta :)
3/12 anonim válasza:
Minek kellett üveg rá?, azt sem értem.
4/12 anonim válasza:
Gondolom műanyaggal nem tudták megoldani a kapacitív elérintőpanelt.
6/12 anonim válasza:
Hát igen az iphone gyengéje
Sajna nagyon vigyázni kell ra
Az s2 gorilla glass van
Nézz róla miket kibír
Elképesztő
7/12 A kérdező kommentje:
ja akkor mostmár értem :O mert idáig azt mondták az iphonerol hogy milyen jól birja az esés jó persze nem hittem el mert ezt neten olvastam és tapasztaltam hogy mennyire gyenge és ebből azt hittem hogy gorilla glass hisz egy 260ezer forintos telefonra mértnem gorillát raknak mért csak egy üveget :S
2012. ápr. 28. 22:09
8/12 anonim válasza:
azért, mert akinek van rá ennyi pénze, annak van rá tokra is, meg mellesleg ahogy leírtad a történetet, azt veszem le, hogy nem is vigyáztál rá úgy igazán, csak leesett, ez van, ezt kiírom ide. érdekes, nekem van egy fasza bőrtok rajta, ebay-en vettem 500 Ft-ért. és nekem mégse esett ki a kezemből, de persze ismerősöknek se adom oda, akármennyire is szépen néznek :D
9/12 anonim válasza:
nem kell védeni az iphone egyszerüen túl van árazva és semmivel se tud többet sőt inkább kevesebbet most nem csak a tőrésre gondolok ez csak 1 dolog a sok közül. Szerintem tökmind1 mennyire vigyáz rá az ember bármikor leejtheti 1x és akkor nem akarok 1 ből 20 ezret fizetni a javításért ráadásul az iphone alapból 40 ezzerel drágább :D
10/12 A kérdező kommentje:
hát vigyáztam rá nekem müanyag pattintos tok van a telomon csak sajna minnél jobban vigyáz rá az ember annál hamarabb törik össze :DDD , egyébként utolsónak igaza van túl van árazva nem is tud annyit mint pl egy 130 ezer forintos androidos telefon de valahogy mióta van iphone nekem az van és megszoktam nekem nem fekszik az android :D
2012. ápr. 29. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!