Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Sensation vagy SGS2,...

HTC Sensation vagy SGS2, esetleg várjak az iPhone 5-re?

Figyelt kérdés
vagy az iPhone bóvli?
2011. szept. 8. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:

pff iPhone bóvli??? ülj le 1-es.

Nyugodtan várd :D ha az ár nem érdekel, én mindenképp iPhone-t vennék.

Am HTC Sensationt meg SGS2-t felejsd el, ha Android kell az SE Xperia Duo megveri majd mind2-t

2011. szept. 8. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

htc!

iphone nem bovli ,csak az ár-érték arányával van a gond..és az iphone 5tel szintén ez lesz,hogy horribilis áron fog bejönni és nem fog sokkal többet tudni mint a 4

2011. szept. 8. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
S2! Ne vegyél iPhonet. Nem éri meg.
2011. szept. 8. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
19%
Csak a HTC :)
2011. szept. 8. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Én már nagyon kíváncsi vagyok, és izgulok a következő iPhone miatt *-*
2011. szept. 8. 21:25
 6/10 dep25 válasza:
Iphone 5 mindenképp nekem iphone 3gs van de a következő ha az ára elfogadható lesz tuti az 5 lesz remélhetőleg minnél hamarabb:D
2011. szept. 8. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

3 legjobb telefonról van szó.

Ár/érték aránya az iPhone-nak a legrosszabb, és az 5 esetében is ez lesz, de ha ez nem számít, és nyugodtan kiadsz rá rengeteg pénzt, akkor vedd azt.

De a másik 2 is nagyon jó.

Nekem a Sensation jobban bejön, de ha neked nincs különösebb elfogultságod a HTC felé, akkor inkább SGS2.

Ha meg számít a kamera minősége, akkor is inkább SGS2, mert jobb a kamerája.

2011. szept. 9. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
21:06-os vagyok. Köszönöm a lepontozást! Még jó, hogy az emberek véleménye van itt kikérve!!!
2011. szept. 9. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
én is kösz a lepontozást......tényleg,az én kurv@anyámat,hogy nekem a htc a kedvencem...
2011. szept. 9. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Ráadásul úgy nyilvánitottam véleményt,hogy a másik kettőt sem fikáztam le (bár azzal sem kellene,hogy gond legyen,ez a PRIVÁT VÉLEMÉNYEM ) ,csak leirtam a szomorú igazságot,hogy az iphone kurv@drága,még ahhoz képest is,amit tud.
2011. szept. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!