Nokia lumia 800 vs iphone 4s? Melyik a jobb?
iPhone 4S.
Mindkettő korlátozott oprendszer, viszont az iOS jobb, vagyis több dolog van rá.
Iphone 4s
Ios megbízhatóbb szerintem
Hardveresen is jobb
Képernyő is szebb szerintem
Kamera is ott van
2magos
De ez csak az én véleményem
Szóval iphone 4s
Az apple a sikereit nem annak köszönheti hogy épített egy baromi jó telefont 2007ben (azt hiszem akkor jött ki az első iPhone ezt most nem nézem meg ezért a posztért :D)
hanem épített egy olyan szolgáltatáscsaládot amely minden igényt igyekszik lefedni. Ezt mára már egész jól sikerült is lefednie.
A sok alkalmazás azért jó mert lehet neked tetszik pl a könyvolvasó amit le tudsz tölteni de majdnem biztos, hogy már a harmadik utánad következő tulajnak nem fog. Ha viszont elég nagy a piac megtalálod azt ami neked kell.
A winmo nagyon jól lekövette az iphonet abban a tekintetben hogy az oprendszere stabil és zökkenőmentesen fut a készülékeken (köszönheti ezt a szigorú szabályzásnak és a zártságának) de ez az iphone sikerének egyik alappillére csak.
Ha nincsenek alkalmazások és a többi eszköz és szolgáltatás amivel együttműködik a telefonod csak egy üres masina sok korláttal.
A Microsoft is tudja ezt de nekik ez az iphone2G-jük most. A win8as telók majd odatesznek a piacnak az addigra kiépült és stabil szolgáltatásokkal a konzol és a pc oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!