Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 800 vagy Nokia...

Nokia Lumia 800 vagy Nokia N9? Szerintetek melyik telefon jobb gyártmány, minőségű, stb?

Figyelt kérdés
Írjatok tapasztalatokat,h melyiket gondoljátok jobbnak vagy ,h melyik tetszik jobban. Milyen a a windows op.rendeszer a Lumián?? Szokott-e esetleg probléma lenni valamelyik készülékkel?(esetleg lefagy,képernyő tönkremegy,stb.) Én ebben nem vagyok egy nagy szakértő,ezért előbb mindent meg szeretnék tudni ,mielőtt megveszem. Köszönöm a válaszokat előre is:) /Írásommal kapcsolatban nem kérek a kritikából,mert tudom h össze-vissza írok :) /

2012. ápr. 13. 08:47
 1/5 anonim ***** válasza:
n9
2012. ápr. 13. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
én nem tudnék választani. volt már wp7-es telefonom, és kedvenc oprendszerem lett, de mivel szeretem próbálgatni a telefonokat, én akárki akármit mond, egy n9-et is kipróbálnék. szóval én a lumia mellett vagyok, de konkrétan n9 se rosszabb semmiben. ha nem belenyúlkálni akarsz a rendszerbe, akkor mind2 jó választás.
2012. ápr. 13. 17:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem testreszabni a telefonom. Mármint nem nagy dolgokban pl kijelző. És nem egy szuper okos telefon kell nekem csak azt nem szeretném ha tönkremenne kéthét után vayg nem bírnám kezelni stb. Köszönöm a válaszokat! :))
2012. ápr. 13. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Lumia 800, teljesen logikus a rendszer felépítése.
2012. ápr. 14. 12:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted testre szabni, akkor mindenképp N9, de egyébként is én az N9-et ajánlanám, nem korlátolt a rendszer, és a szükséges appokat is kiadják rá folyamatosan. Sokkal nagyobb a felhasználói élménye, és igazi kuriózum, hiszen a mobilpiacon az N9 az egyetlen teljesen érintésvezérelt telefon!
2012. máj. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!