A Samsung Galaxy S2 jobb vagy a lumia 800?
Android, vagy windows phone?!
Szerintem ne akard összehasonlítani egyiket a másikkal, mert semmi közük egymáshoz.
Wp7-es telefonom is volt már, két napja még egy Omnia 7-esem volt, egy jó ideig, visszatértem az androidra.
Amit tudok a wp7-ről mondani: gyors, sosem akad, sosem fagy, mint az android, teljesen zárt oprendszer, tehát nincs külsős app telepítés, hacsak nem unlockolod, mint az iPhone-t, nincs bluetooth fájlátvitel, zeneátvitel, kép átvitel, mindenképpen kell egy windowslive account, és zune player a szinkronizációhoz.Minimalista design, nem lehet változtatni a Metro kezelőfelületet, csak adott színsémákból válaszhatsz, hogy milyen színűek legyenek a csempék, stb, de ez vagy baromira bejön valakinek, vagy baromira nem.
Android: nyílt oprendszer, állandóan cserélhetsz romot, kezelőfelületet, bármit, google integráció, google alkalmazások, néha akad, belassul, külsős alkalmazások telepítése, satöbbi...
Attól függ, hogy mire akarod használni őket...
Utolsó, ezt mondtam én is.
A Tegra 3-as processzorral szerelt Asus Transformer Prime sem lesz soha olyan gördülékeny, mint az 1 magos processzorral szerelt Lumia 800.
Csak szoftveres optimalizáció kérdése az egész.
Az sgs 2-estől kérdezném: Tényleg kihasználod mind a két magot, vagy direkt kifizettél 50 ezerrel többet, azért mert van benne egy második mag is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!