Android vs Windows Phone?
egyértelműen android!
jobb az alkalmazás boltja, nyitottabb, és szebb szerintem, mert undorítóak a WP7 csempéi!
Viszont az androidot kedvedre szabhatod!
Egyértelműen Android, sokkal fejlettebb mint a Microsoft kacatja. Sokkal szabadabban csinálhatsz mindent, szinte minden alkalmazás fejlesztő az Androidot választja WP7 helyett, ami nem véletlen. Ami a legjobb bennük, hogy mindennel kompatibilisek és hihetetlen stabilak, tekintve hogy Linux működteti, amit valljuk be nehéz befagyasztani. Linuxra kapott még C++ és Java környezetet és voala megszületett az Android. Még egy pont: Windows ha kidobja a WP8-at, azt nem kapja meg senki, ellentétben az androidosokkal, akik megkapnak minden frissítést(ez mobilgyártó függő, a HTC pl. majdnem az összes készülékére elkészíti a frissítést, míg a SonyEriccson csak párra), most álltam át én is a legújabb Ice Cream Sandwich-re (Android 4).
Befejezésül a mobilpiac vezető operációs rendszerei SORRENDBEN:
1. iOS (Apple mobil rendszere)
2. Android
3. Windows Phone
4. még a Symbian (azért még, mert már nem fejlesztik)
5. BADA (Samsung saját op-rendszere)
Forrás: Egyetemi tanulmányok
Az android optimizálatlan szar. Az Arc S-em azzal kezdte hogy még szűz állapotban első bekapcstól laggol. Aztán meg a "hogyan tegyek a szaros okostelefonomra fájlkezelőt" kérdés.. Gyárilag nehéz lett volna, mi?:) 2 Androidom volt eddig, nyáron kipróbálom a WP-t is, mert ennél rosszabb nem lehet.
A piackutatóknak és egyebeknek pedig amúgy sem lehet hinni, mert különböző társadalmi rétegek is másfajta telókat használnak. Én konkrétan iOS-ból látok legkevesebbet.
Androidrá szavazók
de nem birom ki h. Ne kössek bele a #7 válaszolóba!
Szvan:" a HTC pl. majdnem az összes készülékére elkészíti a frissítést, míg a SonyEriccson csak párra),"
Csak mondom h. A SonyEriccson az összes 2011ben legyártot xperia-ra elkészíti az ics-t várhatóan tavasz elején.
Azért ennél töble nem is kell válalkoznia mert a mai világban az 1évnél idösebb telefon már régi
nem tom h. A htc menyire csinálja/csinálta meg a ics-t de az én szemembe nagyot fejlődött a SE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!