Windows Phone 7 ugyan olyan zárt rendszer mint az iOS? Fel kell/lehet törni (jailbreakelni)? Nokia miért váltott erre?
Kedvenc finn cégünk jól lemaradt 2-3 évvel versenyben. Symbian beteges foldozgatásával lemaradtak a piacon. Fel nem foghatom anno miért nem léptek androidra.
Erről a Windows Phone 7 mi a véleményetek? Jobb mint az Android vagy az iOS?
Faterom nagyon gondolkodik egy "Nokia Lumina 800"-on, de nem ismerünk senkit aki kacérkodna ilyen rendszerrel a telóján.
nem ez az egy dolog amit a windows nagyon elrontott méghozzá a telefonjai menürendszere!
nagyon zárt semmi testreszabhatóság!
mivel hogy ios csak iphonokon van amik 100 ezrrek ezért szerintem az android a legjobb az ára miaat most jött ki egy elég jó telefon ami már 1ghz-s a sony ericson xperia mini
és az valami 26 ezer a témobilnál!
remélem segíthettem!
szerintem: ios>windows phone 4 (mango-val persze)>android
volt már a kezemben winphone és tényleg jó felhasználói élményt nyújt , szerintem 100x jobb mint a droid
Android? Windows Phone 7? mindegyiknek megvan az előnye. Nekem nagyon tetszik mindkettő. De a WP7 kicsit jobban. Nekem egy telefon filmnézésre, zenehallgatásra kell, játékra itt a gép. És szerintem a menürendszere nagyon jó lett, szép, gyors. Ma próbáltam és szvsz sokkal gyorsabb, mint a droid.
A droidnál meg ott a hatalmas támogatottság, rengeteg szoftver, stb, de a hátránya, h mivel az egészbe belenyúlkálhatsz könnyen haza is tudod vágni.
Ha lenne pénzem Lumia 800-ra én azt venném, próbáltam azt is, meg a kategóriájában lévő telefonokat is.
Ha apád éjjel-nappal tolna rajta valami játékot, akkor android, ha nem, akkor viszont Lumia 800, és ráadásul ingyenes a navigáció rajta, mivel Nokia. Kap hozzá Office-t amivel szerkesztgetheti az excel, word, pp fájlokat.
Meg kell nézni, hogy neki mire kell :)
Ismerősömnek "régóta" van Lumia 800-a, egyszer sem fagyott le, míg Android le szokott fagyni, de az is egy nagyon fasza rendszer :)
Viszont ha Android kell neki, várja meg az Android 4.0-val rendelkező telefonokat, mivel az rengeteg támogatást hoz magával! :D
Igen, hasonló az iOS-hoz, de közel sem annyira jó. De az androidnál mindenképpen jobb.
És Lumia, nem Lumina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!