Milyen mobilt ajánlotok egy lánynak első telónak?
Nem akarok drágát, és valami kicsit lányosabbat keresek, és jó minőségű képeket csináljon.
Tippeket kérek!
14/L
Szia:)
Szerintem sony ericsson telefont vegyél,áttekinthetőek,elég sok mindent tudnak,és jól is néznek ki.:)
Árkeretet nem adtál,én a Vodefone-nál 19.000-ért vettem W300i-t még ősszel,eddig jól bírja,bár ez nem a legújabb telefon,de nekem megfelel.(van rajta bluetooth,infra,fényképező,videó,zenelejátszó,és kaptam hozzá egy memóriakártyát is,ami benne volt az árban.)
ehhez mit szólsz?szerintem jól néz ki,ügyes kis telefon,árban se drága.:)
(a linkeknél meglehet nézni,hogy mit tud,mennyibe kerül,hogy néz ki:))
remélem tudtam segíteni
12/L
első válaszoló vagyok
úgy látom nem működik a link,szóval a www.vodafone.hu-n tudod megnézni,a készülékkeresőbe,az első a w300i,a másik az a w380i.vagy egyszerűen beguglizod,és úgy is biztos kiadja:)
16:11 vagyok itt egy link: [link]
nagyon jo kepet csinal,lehet hogy egy kicsit draga
Bármit, csak NE sony ericcsont. Nekem eddig kettő volt, mindkettő meghalt. Azóta csak nokiáim vannak. Földhöz vágtam, leöntötte véletlenül, ráléptem, és még működik, pedig két éves. Most járt le a gari nemrég. Ezeken felül egyszerű kezelni
18F
Z az ilyen telóm volt nem volt jó mert tönkre ment de a másik az jobb mert az nem tönkre kifogás úgy hülyeség ahogy van. Nekem már 6éve csak SE-m van és egyik se ment tönkre. Akkor ez most, hogy van? Unokatesóm 2 év alatt vagy 100x vágta a földhöz az SE V630-asát meg egy Kárpátia koncert alatt leesett a földre ott votl egész este végigtapostak rajta és kibírta. A Nokiák se rosszak de az nem kifogás a Sony ellen, hogy szar mert tönkremegy.
Amúgy kérdésre a válasz: Samsung E570, E450, E250 Motorla V3, SE W350, W380, K550, meg a Nokiának volt az a L'amour szériája amit én speckó csak lányok kezébe tudnék elképzelni szóval azokat is ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!