Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt ajánlotok egy...

Milyen mobilt ajánlotok egy lánynak első telónak?

Figyelt kérdés

Nem akarok drágát, és valami kicsit lányosabbat keresek, és jó minőségű képeket csináljon.

Tippeket kérek!

14/L

2009. jún. 21. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia:)

Szerintem sony ericsson telefont vegyél,áttekinthetőek,elég sok mindent tudnak,és jól is néznek ki.:)

Árkeretet nem adtál,én a Vodefone-nál 19.000-ért vettem W300i-t még ősszel,eddig jól bírja,bár ez nem a legújabb telefon,de nekem megfelel.(van rajta bluetooth,infra,fényképező,videó,zenelejátszó,és kaptam hozzá egy memóriakártyát is,ami benne volt az árban.)

[link]

[link]

ehhez mit szólsz?szerintem jól néz ki,ügyes kis telefon,árban se drága.:)

(a linkeknél meglehet nézni,hogy mit tud,mennyibe kerül,hogy néz ki:))

remélem tudtam segíteni

12/L

2009. jún. 21. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok

úgy látom nem működik a link,szóval a www.vodafone.hu-n tudod megnézni,a készülékkeresőbe,az első a w300i,a másik az a w380i.vagy egyszerűen beguglizod,és úgy is biztos kiadja:)

2009. jún. 21. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
www.nokia.hu
2009. jún. 21. 14:29
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. jún. 21. 14:34
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem is a Sony Ericssonok közül válogass, most hirtelen konkrét modellt nem tudok mondani, de ha jó minőségű képeket akarsz, akkor ne vedd meg a w300i-t ahogy azt előttem javasolták, iszonyú a képminősége. 2 megapixeles telefonokat ajánlok. amelyikek SE-nél a fényképezésre specializálódtak, azok a Cyber-shot modellek. Nézd meg őket:)
2009. jún. 21. 16:04
 6/15 anonim válasza:
sony ericsson s500i..en is ilyet akarok venni osszel
2009. jún. 21. 16:11
 7/15 anonim válasza:

16:11 vagyok itt egy link: [link]

nagyon jo kepet csinal,lehet hogy egy kicsit draga

2009. jún. 21. 16:13
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

Bármit, csak NE sony ericcsont. Nekem eddig kettő volt, mindkettő meghalt. Azóta csak nokiáim vannak. Földhöz vágtam, leöntötte véletlenül, ráléptem, és még működik, pedig két éves. Most járt le a gari nemrég. Ezeken felül egyszerű kezelni

18F

2009. jún. 21. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Z az ilyen telóm volt nem volt jó mert tönkre ment de a másik az jobb mert az nem tönkre kifogás úgy hülyeség ahogy van. Nekem már 6éve csak SE-m van és egyik se ment tönkre. Akkor ez most, hogy van? Unokatesóm 2 év alatt vagy 100x vágta a földhöz az SE V630-asát meg egy Kárpátia koncert alatt leesett a földre ott votl egész este végigtapostak rajta és kibírta. A Nokiák se rosszak de az nem kifogás a Sony ellen, hogy szar mert tönkremegy.

Amúgy kérdésre a válasz: Samsung E570, E450, E250 Motorla V3, SE W350, W380, K550, meg a Nokiának volt az a L'amour szériája amit én speckó csak lányok kezébe tudnék elképzelni szóval azokat is ajánlom

2009. jún. 21. 19:20
 10/15 anonim ***** válasza:
szerintem se w380i-t vegyél.k550-t és 350-t semmiképpen se
2009. jún. 21. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!