Milyen játékot ajánlotok X360-ra? Ez lesz az első, még soha nem játszottamvele, most fogok vennni.
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 16:25
1/8 anonim válasza:
Igazából mindegy mi lesz az első játék, ha az jó.
Attól függ milyen kategória érdekel.
Pl. TPA vagy minek ott van a GTA IV vagy Red Dead Redemption
FPS-nek ott vannak a codok, nem a legjobb, de azért multival jól ellehet lenni, esetleg BF: Bad Company 2.
RPG: Mass Effect, Fallout
Amiket nem tudok besorolni/lusta vagyok gondolkozni a stílusán:
Assassins Creed, Limbo, Bioshock.
Van még ugye a Halo, ami szerintem 1 fos, de ez csak én vagyok.
Akkor Gears of War
Nézz videókat, ign-t meg gamespot-ot, és döntsd el melyik tetszik.
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz!GTA IV megvolt PC-n.azt biztos nem veszem meg mégegyszer,mert már uncsi lenne, de azért elég jó volt, szerettem.Red Dead R. gondolkoztat.Milyenek tartjátok?BFBC2megvolt PC-n.A többi szóba jöhet még gondolkozok.
2011. jan. 6. 19:08
3/8 anonim válasza:
Nem láttam embert, aki fikázta volna az RDR-t, és most nem túlzok.
Persze biztos van, akinek nem tetszik, de fórumokon még akkor is csak dicsérték.
Rockstar, tehát hasonlít GTA-ra, csak western stílusba.
Must have játék.
4/8 anonim válasza:
Borderlands, Darksiders, Assassins Creed.
5/8 anonim válasza:
BFBC2 pár napja jött meg nekem xboxra, csak ajánlani tudom :)
6/8 A kérdező kommentje:
Assassin's Credd II-t,RDR-t,MEII-t, esetleg borderlands-ot veszek.Még várok egy kicsit.Hogy legyen vmelyik használtan.
2011. jan. 7. 16:20
7/8 anonim válasza:
Ha használtan veszed, és még nem ismered, akkor a [link] -t ajánlom.
8/8 A kérdező kommentje:
Van a közelemben egy jó bolt.Most fedeztem fel, pedig má évek óta itt van(, mondjuk eddig nem kerestem játékokat X360-ra)Ott jó áron vannak a használt játékok.
2011. jan. 7. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!