Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes-e olyan érintős...

Érdemes-e olyan érintős képernyős telefont venni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 20:58
1 2
 11/14 *Szandy* válasza:

Szerintem tök szépek az érintősek!

Dee sajnos tényleg igaza van egy kettőnek mert egy idő mulva nem érzékeli a telo ha nyomják xDDDnekem volt :D ugy pár honap volt egy samsungom volt és pár honap mulva nem érzékelt semmit :'(

ha lehet maradj a gombosnál nekem most Nokia 2330 van :D

2010. febr. 2. 21:48
 12/14 A kérdező kommentje:

köszi :)

és igen a gombosnál maradtam :)

és Sony Ericsson C510-es telóm lett

2010. febr. 3. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:

02-02 21:48!

Őszinte válasz. Ha jól veszem az infót, nem bírják sokáig. Márpedig legalább 2 évre vennék telót, újat. A nagy képernyő miatt dillemáztam ilyen készülékkel.

Nálunk arra kellene amire kitalálták, telefonálni - smst írni. Olvasva a többféle véleményeket, szerintem ebbe a fajtába az a jobb amelyikeken van külön telefon fel - letesz gomb.

A gyári fóliákat sose veszem le, hogy védje még a 2000 ft készüléket is.

" ajfonra nincs, és nem is akarnék költeni " voda 547 is megteszi. ( 15.000Ft alatt van kb ) Legalábbis nekem. Persze ha kipróbálhatnám jobb lenne utána véleményeket írni. És mindenkinek más teló a jó. A pénztárca rendesen korlátokat szab, mit vehetünk.

2010. júl. 16. 07:28
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2010. júl. 17. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!