Samsung Galaxy S II vagy iPhone 4s?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 19:11
1/7 anonim válasza:
én iPhone 4S-t javaslom szerintem elég jó az iOS + kamerája is szép + képernyőfelbontása elképesztő szerintem :DD nekem nagyon bejőn az iPhone kezelőfelülete.:D
4/7 anonim válasza:
s3? nemsokára jön :D
galaxy note? s2 am
5/7 anonim válasza:
én ios és mérete miatt az iphone javaslóm nekem nem jönnek be ezek a nagy telefonok. De ha android akarsz akkor se s2 eddig akit ismertem panaszkodott rá hogy elég sokszor le fagy ( ne úgy érsd hogy napi szinten mindig csak azért 1 100 ezres telefon ne fagyon le) androidnál javaslóm a HTC sensation xe vagy megvárod a Sony ericson S t ezek szerintem kinézetre is jobbak mint a s2.
6/7 anonim válasza:
Note 1 vicc telefon önvédelmi fegyernek jó de hétköznapi embernek túl nagy ilyen tanácsot hogy várja meg az s3 at hülyeség mondani akkor miért nem egyből a iphone 5 vagy a htc one t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!