én a 4s ajánlom főleg de a androidot akarsz HTC vegyél jobbak... a note meg ronda szerintem 5.3 colos kijelzővel nem lehet már a zsebedbe se berakni :D
2012. márc. 22. 18:45
2/11 anonim válasza:
Note az inkább tablet.Szerintem S2 de amugy a minit ne hasonlítsd a többihez nagyon nem szép a kijelzője S2nek super amoled plus kijelzője nagyon szép. Amugy én nem vennék Applet nem azért de túl van árazva csak az alma logót fizeted meg kb.
2012. márc. 22. 18:55
3/11 anonim válasza:
Jó az Android, csak a Samsungokat kéne elfelejteni. Egy HTC-vel, vagy Sony Xperia S-el jobban járnál. De ha iPhone a szíved vágya akkor vegyél olyat, de arra vigyázz mint a szemed fényére, mert törik és lopják.
Amúgy nem csodálom, hogy a Galaxy Mini elvette a kedved az Androidtól.
2012. márc. 22. 18:56
4/11 anonim válasza:
Iphone a márkán kivül az IOS miatt is fizets mert ha vki nem szereti az androidot akkor kb mást nem is tud venni. Én a mérete miatt vennék iphone mert nekem nem kell nagy telefon az meg pont ideális.
2012. márc. 22. 20:14
5/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :) Úgy döntöttem szifont veszek mert az androidnál van program optimalizáció miziéria.
2012. márc. 22. 20:17
6/11 anonim válasza:
wp7? Lumia 800 egy fasza telefon.
Amúgy Android vonalon én most várnék... Sony Xperia S (ez már mondjuk kijött, kapható is pár helyen), HTC One X, Samsung Galaxy S3 --> brutál lesz, én megvárnám.
2012. márc. 22. 20:23
7/11 anonim válasza:
Szerintem nokiát meg win7 telót ne vegyen.Amugy igen a htcnek az új 4magos telója üt elég rendesen.
2012. márc. 22. 21:07
8/11 anonim válasza:
miért ne vegyen wp7-es Nokiát? Ízlések és pofonok ez a wp7, itt a Nokiának nincsen beleszólási joga a rendszerbe.
Én pl Samsungot nem vennék. Inkább Iphone 4s-t...és Nem csak az alma logót fizeted meg, mert amennyivel többet fizetsz, annyival jobb alkalmazások vannak az Iphone-ra és annyival jobb szolgáltatások is és annyival jobb az oprendszer is. ( akadás és röccenés mentes)
u.i.: ez az én véleményem!
2012. márc. 23. 18:43
9/11 anonim válasza:
Részlet kérdés. Nem hiszem, hogy azért a nagyobb androidosok akadnak.Amugy nem azért mondtam a nokiát hanem mert nem a legjobb az a lumia.
2012. márc. 23. 19:12
10/11 anonim válasza:
hát lol... ha android akkor CSAK samsung, és a 3 közül nexus, de maradjunk az almánál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!