Maresz 1229 kérdése:
Melyiket éri megvenni az Apple iPhone 4-st vagy egy Samsung Galaxy Note-ot szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 23:11
1/23 bp1985 válasza:
iPhone 4s divattelefon, alsó kategóriás átmérőjü kijelzővel. Galaxy note pedig egy nagy kijelzős telefon, és tablet egyben. Egyik ios, másik android. Neked kell tudnod.
2/23 anonim válasza:
bp te mindig az iphone szidod oké hogy nem szereted de attól még jó telefon... amúgy meg én pont azért veszek iphone ios mellet mert nekem 3.5 col pont jó telefont akarok venni nem vmi bunkót.. a note meg szerintem ronda,kényelmetlen és hülyén is néz ki a kezedbe a mérete miatt. Én 4s vennék a helyedbe de ha mindenképpen androidot akarsz akkor HTC
3/23 anonim válasza:
Ez amúgy így van! Ne HTC- t akkor maradjon a Samsung (pl.: SGS2)
4/23 anonim válasza:
én 1 htc sensation xe jobbnak tartok az sgs2 nél a htc sense miatt
5/23 anonim válasza:
Én megutáltam a Sense-t, mert pár oszttársamnak volt htcje. Ezért vettem S2-t, de fura, hogy nem bántam meg.. Amúgy is kezd átalakulni a Sense ADW Launcherré..
6/23 anonim válasza:
Ha a Sense csúnya, akkor a Touchwiz mi? :-D
Kérdező: iPhone jobb, mint a Note.
Yupiter
7/23 anonim válasza:
Ha ADW Launchert szeretnék, akkor azért nem HTC-t veszek, mert azt le lehet tölteni.. Így felesleges csak a Sense miatt megvenni a készüléket. A régi Sense még jól nézett ki, viszont azt meguntam, mert sokaknak az volt, ha olvastad. Neked lehet, hogy csúnya a TW, de nekem az oldalra lapozhatóság(menü), meg a többi egyéb dologért tetszett meg. Ha csúnya lanchert szeretnél, akkor ot az LG-é. Láttál te már Sense 4-et amúgy?
8/23 anonim válasza:
a galaxy note jobban megéri mint a szar iphon
9/23 anonim válasza:
iPhone nem szar. Lehet, hogy túlárazott, de jobban megéri, mint egy Note.
Yupiter
10/23 anonim válasza:
Persze, jobban megéri, mert nincs flash, meg Bt sem.. Jah, meg iTunessel lehet rá tenni cuccokat. Hű de jóó.. Igazán jó vétel annyiért, nem? Persze, ha legalább okostelefont veszek, akkor a minimum elvárás, hogy az alap dolgokat tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!