Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket éri megvenni az...

Maresz 1229 kérdése:

Melyiket éri megvenni az Apple iPhone 4-st vagy egy Samsung Galaxy Note-ot szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 23:11
1 2 3
 1/23 bp1985 ***** válasza:
iPhone 4s divattelefon, alsó kategóriás átmérőjü kijelzővel. Galaxy note pedig egy nagy kijelzős telefon, és tablet egyben. Egyik ios, másik android. Neked kell tudnod.
2012. márc. 16. 23:56
 2/23 anonim ***** válasza:
bp te mindig az iphone szidod oké hogy nem szereted de attól még jó telefon... amúgy meg én pont azért veszek iphone ios mellet mert nekem 3.5 col pont jó telefont akarok venni nem vmi bunkót.. a note meg szerintem ronda,kényelmetlen és hülyén is néz ki a kezedbe a mérete miatt. Én 4s vennék a helyedbe de ha mindenképpen androidot akarsz akkor HTC
2012. márc. 17. 00:15
 3/23 anonim ***** válasza:
Ez amúgy így van! Ne HTC- t akkor maradjon a Samsung (pl.: SGS2)
2012. márc. 17. 00:32
 4/23 anonim ***** válasza:
én 1 htc sensation xe jobbnak tartok az sgs2 nél a htc sense miatt
2012. márc. 17. 00:40
 5/23 anonim ***** válasza:
Én megutáltam a Sense-t, mert pár oszttársamnak volt htcje. Ezért vettem S2-t, de fura, hogy nem bántam meg.. Amúgy is kezd átalakulni a Sense ADW Launcherré..
2012. márc. 17. 08:46
 6/23 anonim ***** válasza:

Ha a Sense csúnya, akkor a Touchwiz mi? :-D

Kérdező: iPhone jobb, mint a Note.

Yupiter

2012. márc. 17. 09:44
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha ADW Launchert szeretnék, akkor azért nem HTC-t veszek, mert azt le lehet tölteni.. Így felesleges csak a Sense miatt megvenni a készüléket. A régi Sense még jól nézett ki, viszont azt meguntam, mert sokaknak az volt, ha olvastad. Neked lehet, hogy csúnya a TW, de nekem az oldalra lapozhatóság(menü), meg a többi egyéb dologért tetszett meg. Ha csúnya lanchert szeretnél, akkor ot az LG-é. Láttál te már Sense 4-et amúgy?
2012. márc. 17. 10:26
 8/23 anonim válasza:
a galaxy note jobban megéri mint a szar iphon
2012. márc. 18. 10:15
 9/23 anonim ***** válasza:

iPhone nem szar. Lehet, hogy túlárazott, de jobban megéri, mint egy Note.

Yupiter

2012. márc. 18. 16:13
 10/23 anonim ***** válasza:
Persze, jobban megéri, mert nincs flash, meg Bt sem.. Jah, meg iTunessel lehet rá tenni cuccokat. Hű de jóó.. Igazán jó vétel annyiért, nem? Persze, ha legalább okostelefont veszek, akkor a minimum elvárás, hogy az alap dolgokat tudja..
2012. márc. 18. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!