Melyiket éri megvenni az Apple iPhone 4-st vagy egy Samsung Galaxy Note-ot szerintetek?
Van flash.
Igen a Note az megéri... Átlagos nadrágzsebbe bele se fér, csúnya kijelzó, bár ez szubjektív, Touchwiz no komment.
Ráadásul jobb az Apple, mint a gagyi Samsung.
Yupiter
Milyen flash van? HTML5? Az nem ugyanaz.
Ha meg lenne, akkor is ott a többi negatív funkciója. De fura, hogy most iPodot veszek, s itt szidom az Apple-t. :D
#12/15
Igen csúnya a Note kijelzője. A Super Amoled kijelző legnagyobb negatívuma, hogy műszíneket használ. Nekem zavarja a szemem.
Yupiter
Jó, hát ez szubjektív. Csak leírtam, hogy nem szeretem a műszíneket, inkább a természetest. És ezzel sokan vannak így. Mellesleg a kérdésre visszatérve az iPhone elegánsabb, jobban van optimazálva, szebb kép (HD kijelző egy 3,5 inches képernyőn), stb...
Yupiter
Az asszonynak note-ot vettünk, nagyon meg van vele elégedve, nagy kijelző, szép színek, gyors, lehet rajta kényelmesen e-mail írni, könyvet olvasni, filmet nézni. Neki mindenképpen telefon-tablet átmenetre volt szüksége részben a munkája miatt. A családban már van egy MacBook Pro, apple terméket SOHA A BÜDÖS ÉLETBE többet nem veszünk.
" hogy műszíneket használ. Nekem zavarja a szemem. "
Mekkora baromság! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!