Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » BlackBerry vs. Samsung Galaxy...

BlackBerry vs. Samsung Galaxy Ace. Szerintetek melyik a jobb?

Figyelt kérdés
A szülinapomra új telefont fogok kapni,de nem tudom melyiket válasszam.Szerintetek melyik a jobb?És miért?
2012. márc. 28. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Xperia Mini-t inkább. A BB-t leginkább üzletembereknek ajánlják. Az Ace elavult.. Így inkább a Mini-t vedd, mert azon futnak a játékok is.
2012. márc. 28. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Vagy az SE Live-t..
2012. márc. 28. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:

teljesen mas karakter a ket keszulek...

ha jatszani kell,akkor semsung,ha dolgozni,bb...

2012. márc. 29. 17:48
 4/6 anonim válasza:
Szerintem pedig a Blackberry. Nekem is van egy 8520-asom semmi baj vele,jók a játékok és az internet is gyors.
2012. márc. 30. 14:16
 5/6 ThisIsMyName válasza:
de ha egyszer szerencsétlen azt kérdezi hogy BB vagy ACE ... mi a f*szért kell más telefonokat ajánlgatni neki ? :) Szerintem amúgy az Ace :)
2012. ápr. 1. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönm :D Szóval,akkor szerintem marad az Ace,de még egy páran nyugodtan leírhatjátok a véleményeteket.Olyan telefont nem szeretnék venni,amit pár hónap után megunok,vagy megbánom,hogy megvettem.
2012. ápr. 2. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!