Melyik a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Ez: [link]
Vagy ez: [link] Én jelenleg jobban hajlok a mini pro-ra de előtte megkérdem hogy melyik a jobb?Melyik éri meg jobban az árát?Esetleg van jobb telefon hasonló árban?
2012. márc. 20. 17:06
2/5 anonim válasza:
a mini pro
De ez jobban megéri árban:
Plussz itt kapsz hozzá tartozékokat is, meg normális garit
3/5 A kérdező kommentje:
Én lehetőleg gyárilag független telefont akarok venni mert akkor nem kell bajlodni függetlenitéssel ugyanis sűrűn járok ki Szlovákiába és nekem van külön orange sim kártyám Szlovákiába és én ha megyek ki akkor az orange kártyára cserélek amúgy itt telenoros kártyát használok.
2012. márc. 20. 17:25
4/5 anonim válasza:
Az új Xperia családból végülis bármelyiket, amelyik megtetszik, persze áron belül, de az Ace-t nagyívben kerüld.
5/5 anonim válasza:
Más vagyok
"az Ace-t nagyívben kerüld" - Miért, mi a gondod vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!