Sony Ericsson Xperia X8 vagy Samsung Galaxy 3?
Egyik se.
Telenor One Touch.
Yupiter
x8, sokkal jobb, még ha 2.1 a legfrissebb elérhető android rá hivatalosan.
Galaxy 3 hardveresen sokkal gyengébb, pl gpu sincs benne.
hmm nekem még külsöre is inkább az x8:D
+ köszi a válaszokat:D
Akkor legyél boldogabb az X8 al... Biztos jó a 3 megapixeles kamera autofókusz nélkül és 2.1 es Android...
Yupiter
Utolsó:
Próbáltad a 2 közül bármelyiket?
Mondjuk én nem vennén egyiket se, de a kettő közül összességében az x8 a kevésbé xarabb, még a 2.1-es android ellenére sem.
Mindkettő tipikusan az a telefon ami fözött rommal az igazi.
De asszem nem kell részletezni, hogy melyikből lehet többet kihozni.
A galaxy 3 hardveres gyengeségeit, nincs gpu, gyengébb felbontás, egyetlen trükk se fogja pótolni.
Kérdezőnek, ha lehet vegyél inkább 36-ért a t-mobilenál sony live-ot.
Nem próbáltam. Olvastam róluk. Nekem nem kéne egyik se. Samsung egy szutyok, X8 elavult. Bocsánat, hogy segíteni próbáltam...
A Telenor One Touch hardvere megegyezik az Ace val. Akkor logikus, hogy jobb mint egy Galaxy 3...
Yupiter
"Samsung egy szutyok, X8 elavult."
Az x8 elavult? Mivel elavultabb, mint a galaxy 3?
Próbáld ki már mindkettőt... Próbálj mondjuk játszani a galaxy 3-on. Az angry birds is jobban akad rajta. A komolyabb játékok meg el se indulnak a gpu hiánya miatt. De nemcsak játékok, minden olyan app amihez kell valamennyi 3d gyorsítás, pl. spb shell, IGO stb.
Nem az x8 elavult, hanem a galaxy 3 és legfeljebb az x8 a szutyok. De mégis kevésbé xarabb a hardver miatt, mint a galaxy 3.
Ember.
Nem a Galaxy 3 hoz képest elavult. Hanem amúgy. A mai technológiához.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!